三一友廿六情討論區
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

李崇一生日會(代發)

+3
SUN KAI CHUN
Esther, Lee Sung Yat mom
Eddie
7 posters

向下

李崇一生日會(代發) Empty 李崇一生日會(代發)

發表  Eddie 14/10/2010, 00:10

本人代崇一媽媽代發以下訊息:

各位聖三一中心幼稚園高信班的家長好:

誠邀你們參加李崇一下個月的生日會, 時間地點如下:

日期 : 13/11/2010 (星期六)
時間 : 11:30am - 2:00pm 自助午餐; 12:30-1:30pm 小丑表演
地點 : 沙田科學園 Fresh Food Court (可乘坐火車到大學站再轉乘272K巴士; 或綠的到小巴總站約$17)

如果你們不怕曬, 也可以之後去附近租單車玩的.

懇請各位家長於今個星期四(14/11) 或之前賜覆, 可電郵(ck1010@gmail.com)或致電崇一媽媽, 因為我今個星期五便要落訂. 謝謝!

希望到時見到你們!

崇一媽媽上
Eddie
Eddie
Admin
Admin

文章數 : 44
注冊日期 : 2010-08-12

http://htckgalumni.forumotions.net

回頂端 向下

李崇一生日會(代發) Empty 回復: 李崇一生日會(代發)

發表  Esther, Lee Sung Yat mom 14/10/2010, 11:09

唔該晒幸妍daddy!

好多謝聖三一好朋友的支持, 我已收到以下的回覆, 如有遺漏, 敬請賜正:-
吳承軒 : 2大1小
許可宜 : 1大1小
岑卓瑤 : 1大1小
黃俊羲 : 2大1小
譚曉敬 : 2大3小
鄒沛盈 : 2大2小
許幸妍 : 2大2小

多謝林語軒及朱子緩媽媽回覆未能參與,希望下次有機會再一齊玩啦!

另外,到時有四小時免費泊車,不過要泊在Park2的位置,如泊在其他地方則要付款.等我收到地圖後再e給大家,多謝你們與我們一起分享難忘的時光!
初級會員
初級會員

文章數 : 23
注冊日期 : 2010-08-23

回頂端 向下

李崇一生日會(代發) Empty 回復: 李崇一生日會(代發)

發表  SUN KAI CHUN 14/10/2010, 15:36

崇一媽, 辛啟雋都想嚟, 但我地要11:30後先可以由金鐘出發, 所以自助餐唔需要預我地啦, 我地會拖行turbo入嚟(只限對腳, 司機暫時未知邊位大佬, 因為辛家係被逼環保坐公車一族) 玩得幾耐得幾耐啦,
中級會員
中級會員

文章數 : 75
注冊日期 : 2010-08-13

回頂端 向下

發表  吳承軒 Isaac 15/10/2010, 00:01

SUN KAI CHUN 寫到:崇一媽, 辛啟雋都想嚟, 但我地要11:30後先可以由金鐘出發, 所以自助餐唔需要預我地啦, 我地會拖行turbo入嚟(只限對腳, 司機暫時未知邊位大佬, 因為辛家係被逼環保坐公車一族) 玩得幾耐得幾耐啦,

嘩,記得上摩打喎,支紅酒等埋妳地開。 Razz
吳承軒 Isaac
吳承軒 Isaac
超級會員
超級會員

文章數 : 444

回頂端 向下

發表  吳承軒 Isaac 15/10/2010, 00:10

都要多謝許幸妍爸爸建立呢個網 king 我地就有一個同声同氣嘅平台啦,搞活動又方便好多潻。而且,我地仲做埋星媽呀 cheers
吳承軒 Isaac
吳承軒 Isaac
超級會員
超級會員

回頂端 向下

發表  Esther, Lee Sung Yat mom 15/10/2010, 10:10

雋雋媽咪,咁係好啦!好多謝你們賞面.

各位爹地媽咪,現在人數更新如下:-
姓名 大 小
吳承軒 2 1
許可宜 1 1
岑卓瑤 1 1
譚曉敬 2 3
許幸妍 2 2
鄒沛盈 2 2
黃俊羲 2 1
辛啟雋 2 1
譚凱彤 2 2
盧頌曦 1 1

共32人,真係太好啦,我們到時見啦! 另外我會電郵地圖給你們.再一次多謝你們的祝福給參與!
初級會員
初級會員

回頂端 向下

發表  吳承軒 Isaac 15/10/2010, 14:20

一媽媽,我攞多支利賓納比小朋友開呢,小朋友紅酒,一齊飲勝, Very Happy Laughing Shocked Rolling Eyes 細路唔使吹波仔,哈哈

我地暫定會11:00龍蟠苑出校車,上車嘅請早啲啲通知声,有4個位。
吳承軒 Isaac
吳承軒 Isaac
超級會員
超級會員

回頂端 向下

發表  吳承軒 Isaac 30/10/2010, 00:20

今日去咗吉記,路經玩具部,吳承軒話要買生日禮物比阿一,吓,佢都幾有阿一心,扺錫。
吳承軒 Isaac
吳承軒 Isaac
超級會員
超級會員

回頂端 向下

發表  Esther, Lee Sung Yat mom 5/11/2010, 17:28

Sandy, 承軒真係抵錫, 多謝你們!
初級會員
初級會員

回頂端 向下

發表  Esther, Lee Sung Yat mom 5/11/2010, 17:34

我剛剛發出了電郵給你們, 真係好緊張啊! 下個星期六就係崇一的生日會了! 想在此提一提已賜覆蒞臨的家長們當日的時間表:

日期 : 13/11/2010 (星期六)
時間 : 11:30am - 2:00pm 自助午餐; 12:30-1:30pm 小丑表演
地點 : 沙田科學園 Fresh 沙田科學園科技大道西八號尚湖樓1號G/F (位於噴水泉旁有落地玻璃窗那裡)
Fresh 電話: 2210 7022
Fresh 網址 : www.fresh.hk

如果你駕車的話, 當你駛入科學園的迴旋處時請轉右手邊向科技大道東方向, 見到 P2 的停車場時可以泊入去, 因為P1停車場是沒有免費泊車的.

再一次列出以下名單並等待你們的蒞臨:-
姓名 大 小 Grand Total
吳承軒 2 1 3
許可宜 1 1 2
岑卓瑤 1 1 2
譚曉敬 2 3 5
許幸妍 2 2 4
鄒沛盈 2 2 4
黃俊羲 2 1 3
辛啟雋 2 1 3
譚凱彤 2 2 4
盧頌曦 1 1 2

如有要事未能來的家長們,請你們打我的手提電話告知啦,到時見!
初級會員
初級會員

回頂端 向下

發表  Esther, Lee Sung Yat mom 5/11/2010, 17:36

崇一媽媽手提電話係 : 96696441
初級會員
初級會員

回頂端 向下

發表  吳承軒 Isaac 13/11/2010, 00:18

吳承軒話好想快啲到聽日喎 Very Happy
吳承軒 Isaac
吳承軒 Isaac
超級會員
超級會員

回頂端 向下

發表  吳承軒 Isaac 13/11/2010, 23:47

今日,吳承軒講咗好多次話今日好開心,我地玩到成5:30先走,吓,下次,要自備摺椅先掂,企到腳仔軟。請問大家,有冇比佢地食保嬰丹 Question
可宜媽,有冇在床邊加張被呢,分分鐘碌落床架,好傷架嗎..............個地板,哈哈 Suspect
吳承軒 Isaac
吳承軒 Isaac
超級會員
超級會員

回頂端 向下

發表  Catherine 14/11/2010, 00:58

許妍都極度興奮,成晚提住Mr.Funny Hair,連弟弟都成晚話clown好好笑。能夠有成班同學仔一齊玩,好似返番高班咁。我都好開心可以你地成班媽咪傾偈,講仔女經我最鐘意! Wink
Catherine
Catherine
中級會員
中級會員

文章數 : 94
注冊日期 : 2010-08-12

回頂端 向下

發表  lisa hui 14/11/2010, 07:37

可宜都話好開心,好想日日開喔! cheers 到1219唔知會點呢? flower
lisa hui
lisa hui
中級會員
中級會員

文章數 : 69
注冊日期 : 2010-09-05

回頂端 向下

發表  吳承軒 Isaac 14/11/2010, 15:43

係啦,BBQ完之後,黃俊羲間屋會點呢 ? 呵 Question
吳承軒 Isaac
吳承軒 Isaac
超級會員
超級會員

回頂端 向下

發表  黃俊羲媽媽 15/11/2010, 09:20

星期六俊羲問幾時可以再一齊玩,我話下個月十九號,同學仔會嚟我地屋企BBQ,佢即刻寫邀請咭,仲叫我問你地地址,話要寄咭比你地,仲叫我要準備禮物....我諗...佢一定以為又攪生日會啦.....
黃俊羲媽媽
黃俊羲媽媽
高級會員
高級會員

文章數 : 104

回頂端 向下

發表  吳承軒 Isaac 15/11/2010, 11:47

真係有人生日,係主耶穌 Wink 好呀,交換禮物,依家要做野,得閒再聯絡,BYE!
吳承軒 Isaac
吳承軒 Isaac
超級會員
超級會員

回頂端 向下

發表  Esther, Lee Sung Yat mom 17/11/2010, 17:36

幸妍媽咪,承軒媽咪,可宜媽咪:

多謝你們的回應! 崇一每次提起生日會都好興奮, 最開心的是有一班熟悉的幼稚園同學一齊玩,好難得,說到底,崇一都是一個內斂及怕醜的小朋友!
初級會員
初級會員

回頂端 向下

回頂端

這個論壇的權限:
無法 在這個版面回復文章