三一友廿六情討論區
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

馬術學校的回覆 :(

4 posters

向下

馬術學校的回覆 :( Empty 馬術學校的回覆 :(

發表  吳承軒 Isaac 3/11/2010, 15:09

剛剛回覆,話新規例,星期六曰不設試騎,上個星期先至提我加單,145磅以下的大人都騎得,奇怪喇,話改就改? 職員問我地仲要唔要期。家長,有咪意見? 我話明天先確定。
吳承軒 Isaac
吳承軒 Isaac
超級會員
超級會員

文章數 : 444
注冊日期 : 2010-08-13

回頂端 向下

馬術學校的回覆 :( Empty 回復: 馬術學校的回覆 :(

發表  SUN KAI CHUN 3/11/2010, 17:26

題外話,
政府野乜都係話改就即改, 即時生效, 前幾年我阿嫂明明約咗期做抽羊水, 嗰日去到先同佢講啱啱月頭改唔再做(唔記得乜原因), 你地都知啦, 抽羊水要足二十週先可以做, 有乜野唔妥又要二十四週前搞咗去, 搞到阿嫂即刻call 我揾私家, 好彩同私家講咗個情形, 比佢即時插隊抽羊水
SUN KAI CHUN
SUN KAI CHUN
中級會員
中級會員

文章數 : 75

回頂端 向下

馬術學校的回覆 :( Empty 回復: 馬術學校的回覆 :(

發表  吳承軒 Isaac 3/11/2010, 23:17

哦,原來有咁嘅事 ! 我 @$u(#ru()t*)w$rw*_#, 呢次,自己估下啦, 喔喔 ! 等我日日等等等,記記記....................... 係如來神掌嗜,(頂) lol!
吳承軒 Isaac
吳承軒 Isaac
超級會員
超級會員

回頂端 向下

發表  吳承軒 Isaac 4/11/2010, 22:07

家長,淨睇,仲去唔去呢 ?  我即刻冇晒興趣 LU  lol!
吳承軒 Isaac
吳承軒 Isaac
超級會員
超級會員

回頂端 向下

發表  lisa hui 4/11/2010, 22:17

無得騎就唔去啦,費事去到拗計。 pale
lisa hui
lisa hui
中級會員
中級會員

文章數 : 69
注冊日期 : 2010-09-05

回頂端 向下

發表  Linda Chow 4/11/2010, 22:47

只看我都不去。這個政府真是要x加y佢。

Linda Chow

文章數 : 13
注冊日期 : 2010-08-15

回頂端 向下

發表  吳承軒 Isaac 5/11/2010, 21:21

一言難盡 No bounce Sleep pig lol! pale Sad Question Shocked Exclamation
吳承軒 Isaac
吳承軒 Isaac
超級會員
超級會員

回頂端 向下

馬術學校的回覆 :( Empty 騎馬仔活動--取消了

發表  吳承軒 Isaac 7/11/2010, 20:47

家長,搞來搞去,要取消今次約會,得星期2-5有試騎,看看學校校曆表都約。
吳承軒 Isaac
吳承軒 Isaac
超級會員
超級會員

回頂端 向下

回頂端

這個論壇的權限:
無法 在這個版面回復文章