三一友廿六情討論區
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

三一校慶嘉年華 : )

5 posters

向下

三一校慶嘉年華 : ) Empty 三一校慶嘉年華 : )

發表  吳承軒 Isaac 14/11/2010, 15:56

日期 : 11月20日 (六) 及 11月21日(日)
地點 : 中心幼操場,曾幼操場及百年樓二樓善牧堂

11月20日 (六)
上午10-11 感恩崇拜(教堂)
下午11:15-下午4:30 換物攤位,美食廣場及攤位遊戲
11月21日(日)
上年9:30-下年4:30換物攤位,美食廣場及攤位遊戲

家長,有冇人返去玩呀,約埋一齊啦,我地星期六及日的早上唔得,最早要1:00 I love you
吳承軒 Isaac
吳承軒 Isaac
超級會員
超級會員

文章數 : 444
注冊日期 : 2010-08-13

回頂端 向下

三一校慶嘉年華 : ) Empty 回復: 三一校慶嘉年華 : )

發表  lisa hui 14/11/2010, 17:27

我想星期六11點到返,可宜很想見啲老師。
lisa hui
lisa hui
中級會員
中級會員

文章數 : 69
注冊日期 : 2010-09-05

回頂端 向下

三一校慶嘉年華 : ) Empty 回復: 三一校慶嘉年華 : )

發表  吳承軒 Isaac 15/11/2010, 16:32

我最早要1:00,妳地早啲返去都好架,多選擇啲,可能人都少啲,見老師時間又可以多啲潻,老師一定會好開心嗜 Razz
吳承軒 Isaac
吳承軒 Isaac
超級會員
超級會員

回頂端 向下

發表  Catherine 17/11/2010, 23:47

我地都太概十點零十一點左右。哈哈…我地會盡情shopping食野,因為我地又幫家姐又幫弟弟學校買左些代用卷。所以要去食食食…試哂嬸嬸整嘅所有食物…yeah!! Laughing
Catherine
Catherine
中級會員
中級會員

文章數 : 94
注冊日期 : 2010-08-12

回頂端 向下

發表  黃俊羲媽媽 18/11/2010, 11:04

我地要星期日先返到,應該會早上返去玩一陣,下午就要去搵樓。
黃俊羲媽媽
黃俊羲媽媽
高級會員
高級會員

文章數 : 104

回頂端 向下

發表  SUN KAI CHUN 22/11/2010, 17:33

我地星期六下午有返去玩呀, 辛仔玩得好開心, 仲話星期日要再返 affraid , 不過佢學校測緊驗要温習唔返得, 以前幼稚園時年年叫佢返去玩都要威迫利誘先至好唔情願咁返, 今次可能真係好掛住D老師, 話哂佢讀咗中心幼成四年咁耐la flower
SUN KAI CHUN
中級會員
中級會員

文章數 : 75

回頂端 向下

發表  SUN KAI CHUN 22/11/2010, 17:39

俊羲媽咪 寫到:我地要星期日先返到,應該會早上返去玩一陣,下午就要去搵樓。
我big brother聽濤雅苑話要出租, 不過好似唔近得西頁好多 Smile , 但好在有shuttle bus 免費出到大學或者鑽石山MTR囉
Laughing 此乃廣告 Laughing
中級會員
中級會員

回頂端 向下

發表  黃俊羲媽媽 23/11/2010, 09:11

多謝辛媽媽o既資訊,我地應該會搬去美孚...
黃俊羲媽媽
黃俊羲媽媽
高級會員
高級會員

回頂端 向下

發表  SUN KAI CHUN 23/11/2010, 11:14

俊羲媽咪 寫到:多謝辛媽媽o既資訊,我地應該會搬去美孚...
咁你地又再次同可宜媽做鄰居囉
中級會員
中級會員

回頂端 向下

發表  吳承軒 Isaac 24/11/2010, 12:25

嘩,我去咗中心幼的美食攤位,食下食下,多咗塊薄餐,係中心幼家長請嘅 Wink 點解唔見妳地架,冇得食下食下,又多隻雞翼,車......
吳承軒 Isaac
吳承軒 Isaac
超級會員
超級會員

回頂端 向下

發表  SUN KAI CHUN 24/11/2010, 12:35

吳承軒 Isaac 寫到:嘩,我去咗中心幼的美食攤位,食下食下,多咗塊薄餐,係中心幼家長請嘅 Wink 點解唔見妳地架,冇得食下食下,又多隻雞翼,車......
我就玩下玩下多咗兩張遊戲ticket, 係邱梓瑋媽咪比架
中級會員
中級會員

回頂端 向下

發表  黃俊羲媽媽 24/11/2010, 17:16

我地就換下換下多左兩張被...係楊老師醒少爺o既 Surprised
黃俊羲媽媽
黃俊羲媽媽
高級會員
高級會員

回頂端 向下

發表  Catherine 24/11/2010, 22:39

吓…多兩張被咁好?
Catherine
Catherine
中級會員
中級會員

文章數 : 94
注冊日期 : 2010-08-12

回頂端 向下

發表  黃俊羲媽媽 25/11/2010, 09:09

係呀,有兩張毛巾被...楊老師考黃俊羲計數,估唔到佢計到...老師就話送比佢囉,老師真係Sweet I love you
黃俊羲媽媽
黃俊羲媽媽
高級會員
高級會員

回頂端 向下

發表  吳承軒 Isaac 27/11/2010, 14:22

星期六,我地成3點先返到係呀 Smile 返去玩的時候,特別開心,好有歸屬感,就算平時都好多時見到中心幼老師,但係返去玩時都會特登先去搵老師先,影下相 Very Happy 撞到中心幼同學又好開心,唔,老師都幾辛苦 Razz 如果可以,我都原意幫老師做幾個鐘。不過,實冇人幫襯嗜 Suspect
吳承軒 Isaac
吳承軒 Isaac
超級會員
超級會員

回頂端 向下

回頂端

這個論壇的權限:
無法 在這個版面回復文章