三一友廿六情討論區
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

誠邀各位好友參加黃俊羲生日會

+4
Catherine
Linda Chow
SUN KAI CHUN
黃俊羲媽媽
8 posters

2頁(共2頁) 上一頁  1, 2

向下

誠邀各位好友參加黃俊羲生日會 - 頁 2 Empty 回復: 誠邀各位好友參加黃俊羲生日會

發表  吳承軒 Isaac 12/10/2010, 13:13

開到啦,就係為咗啲相,我就識上FACEBOOK喇,多謝晒 Razz
吳承軒 Isaac
吳承軒 Isaac
超級會員
超級會員

文章數 : 444
注冊日期 : 2010-08-13

回頂端 向下

誠邀各位好友參加黃俊羲生日會 - 頁 2 Empty 回復: 誠邀各位好友參加黃俊羲生日會

發表  Eddie 13/10/2010, 01:13

Teresa Koo 寫到:試下呢條link睇下得唔得?
https://www.facebook.com/album.php?aid=218553&id=617624848&l=639fef3617

OK now, Thanks.
Eddie
Eddie
Admin
Admin

文章數 : 44
注冊日期 : 2010-08-12

http://htckgalumni.forumotions.net

回頂端 向下

誠邀各位好友參加黃俊羲生日會 - 頁 2 Empty 有video睇

發表  黃俊羲媽媽 13/10/2010, 18:30

upload 左上youtube,但係唔知點解distort左,睇住先啦!!
黃俊羲媽媽
黃俊羲媽媽
高級會員
高級會員

文章數 : 104

回頂端 向下

發表  吳承軒 Isaac 13/10/2010, 23:37

Eddie 寫到:原本打算為許幸妍搞個生日會(11月頭),啱啱想confirm場地時,媽咪先記得係考試季節,結果都係冇confirm場地...可能最終未必搞得成...

未必搞得成? 點呀,開唔開得成,我唸住帯支紅酒去開party個喎 Razz
吳承軒 Isaac
吳承軒 Isaac
超級會員
超級會員

回頂端 向下

發表  Eddie 14/10/2010, 00:02

吳承軒 Isaac 寫到:
Eddie 寫到:原本打算為許幸妍搞個生日會(11月頭),啱啱想confirm場地時,媽咪先記得係考試季節,結果都係冇confirm場地...可能最終未必搞得成...

未必搞得成? 點呀,開唔開得成,我唸住帯支紅酒去開party個喎 Razz

許幸妍自己揀咗去廸士尼,唔駛開生日會喎...你枝紅酒留返去崇一生日會度啦!
Eddie
Eddie
Admin
Admin

http://htckgalumni.forumotions.net

回頂端 向下

發表  Eddie 14/10/2010, 00:04

Teresa,

生日會相已經upload咗去本人自家server,請去睇下。今次相影得不太好,請見諒。

http://zomacated.no-ip.org/photo/index.php
Eddie
Eddie
Admin
Admin

回頂端 向下

發表  吳承軒 Isaac 14/10/2010, 00:44

開唔到 Question
吳承軒 Isaac
吳承軒 Isaac
超級會員
超級會員

回頂端 向下

發表  吳承軒 Isaac 14/10/2010, 00:51

Eddie 寫到:
吳承軒 Isaac 寫到:

許幸妍自己揀咗去廸士尼,唔駛開生日會喎...你枝紅酒留返去崇一生日會度啦!

真係可惜啦,我地班大人玩少一次喇。 一一生日會,我預咗罐包魚喎,講笑嗜,好啦,到時帯支紅酒去開啦,哈哈 cheers
吳承軒 Isaac
吳承軒 Isaac
超級會員
超級會員

回頂端 向下

發表  lisa hui 14/10/2010, 08:36

阿靚女,好似唔被自帶酒水喔? geek
lisa hui
lisa hui
中級會員
中級會員

文章數 : 69
注冊日期 : 2010-09-05

回頂端 向下

發表  吳承軒 Isaac 14/10/2010, 11:57

美人,個到有個海濱長廊,美人配紅酒喔 Very Happy 不過要用紙杯。
吳承軒 Isaac
吳承軒 Isaac
超級會員
超級會員

回頂端 向下

發表  SUN KAI CHUN 14/10/2010, 15:23

出動到紅酒, 真係人到唔倒, 心都已經到咗啦
中級會員
中級會員

文章數 : 75

回頂端 向下

發表  Eddie 14/10/2010, 15:25

吳承軒 Isaac 寫到:開唔到 Question

咦,係喎,擒日明明得,今晚返去check check
Eddie
Eddie
Admin
Admin

回頂端 向下

發表  吳承軒 Isaac 14/10/2010, 15:39

SUN KAI CHUN 寫到:出動到紅酒, 真係人到唔倒, 心都已經到咗啦

妳地唔去咪? 朱小姐又唔去,邊夠腳比武呀 Exclamation
吳承軒 Isaac
吳承軒 Isaac
超級會員
超級會員

回頂端 向下

發表  吳承軒 Isaac 14/10/2010, 15:42

lisa hui 寫到:阿靚女,好似唔被自帶酒水喔? geek

嘩,比妳叫靚女,我覆妳電郵都快啲,呵呵呵 santa
吳承軒 Isaac
吳承軒 Isaac
超級會員
超級會員

回頂端 向下

發表  lisa hui 14/10/2010, 16:19

啲相影到啲小朋友好開心,被C6看著,搞到佢話明年都想幫阿女搞個PARTY. santa 哇!有排先到 Sleep
lisa hui
lisa hui
中級會員
中級會員

文章數 : 69
注冊日期 : 2010-09-05

回頂端 向下

發表  Eddie 14/10/2010, 20:55

Eddie
Eddie
Admin
Admin

回頂端 向下

發表  吳承軒 Isaac 15/10/2010, 00:04

lisa hui 寫到:啲相影到啲小朋友好開心,被C6看著,搞到佢話明年都想幫阿女搞個PARTY. santa 哇!有排先到 Sleep

喵下罐包魚幾時過期先,如果可以,就留番出年7月係妳個心肝生日會開啦 Razz 不過,我對住個個都係咁講架,哈哈哈哈 lol!
吳承軒 Isaac
吳承軒 Isaac
超級會員
超級會員

回頂端 向下

發表  黃俊羲媽媽 15/10/2010, 22:57

Eddie 寫到:Alright, try this

http://zomacated.no-ip.org:9000/photo

d相好專業呀!!多謝晒幸研爸爸 Razz
黃俊羲媽媽
黃俊羲媽媽
高級會員
高級會員

文章數 : 104

回頂端 向下

發表  吳承軒 Isaac 16/10/2010, 00:50

俊羲媽咪 寫到:
Eddie 寫到:Alright, try this

http://zomacated.no-ip.org:9000/photo

d相好專業呀!!多謝晒幸研爸爸 Razz

吳承軒張泳照都係佢影架 Wink 可以攞去面試做 "磨都" MODEL Sleep
吳承軒 Isaac
吳承軒 Isaac
超級會員
超級會員

回頂端 向下

2頁(共2頁) 上一頁  1, 2

回頂端

這個論壇的權限:
無法 在這個版面回復文章