三一友廿六情討論區
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

騎馬仔/開放日

5 posters

向下

騎馬仔/開放日 Empty 騎馬仔/開放日

發表  吳承軒 Isaac 11/9/2010, 11:55

http://www.hkjcridingschools.com/chinese/schools_prospectus.asp
呢個係香港賽馬會的活動網頁,原來騎馬仔 的開放日是在5月2日, 十月至十二月的節目都係表演的, 所以, 可能要等明年啦, 不過, 我見佢地有一個叫團體的參觀活動, 但係呢, 我開唔到個檔, 搵人幫手開呢睇下, 我地人數夠的, 不如攪個活動呢 ???

吳承軒 Isaac
吳承軒 Isaac
超級會員
超級會員

文章數 : 444
注冊日期 : 2010-08-13

回頂端 向下

騎馬仔/開放日 Empty 回復: 騎馬仔/開放日

發表  黃俊羲媽媽 13/9/2010, 17:44

我開到個PDF。團體參觀人數最少20人。我會email個pdf比你,試下開唔開到啦!
黃俊羲媽媽
黃俊羲媽媽
高級會員
高級會員

文章數 : 104

回頂端 向下

騎馬仔/開放日 Empty 攪團

發表  吳承軒 Isaac 13/9/2010, 19:13

哈哈哈,妳上當啦,就拉妳落水,做攪手, 有此為証 Laughing 講下笑嗜 : ) 好多個唔該晒, 我開到個檔案啦, 要睇睇日期, 要張就下測驗考試的時間表先, 20人, 小兒科啦, 呵, 家長。支持下, 到時定咗日期就報名喇﹏ 又或者, 大家有?意見嘅, 啦啦聲登上呢啦。
吳承軒 Isaac
吳承軒 Isaac
超級會員
超級會員

回頂端 向下

發表  Catherine 14/9/2010, 20:00

有活動,我哋一家都會支持!
Catherine
Catherine
中級會員
中級會員

文章數 : 94
注冊日期 : 2010-08-12

回頂端 向下

發表  Esther, Lee Sung Yat mom 15/9/2010, 18:40

崇一都很喜歡馬仔, 唔該預埋我哋啦, 希望個陣時唔好考試測驗.
Esther, Lee Sung Yat mom
初級會員
初級會員

文章數 : 23
注冊日期 : 2010-08-23

回頂端 向下

騎馬仔/開放日 Empty 放心

發表  吳承軒 Isaac 15/9/2010, 22:34

應該唔會係考試測驗的時段攪團,多數在之後,因為唔可以因為去玩就心都散晒,同埋,攪得成團,我一定唔會講比佢知,入到去時就會好驚喜,又唔使比佢成日問住,心掛掛囉 I love you 一舉兩得 bounce 真係開心到彈起呀
吳承軒 Isaac
吳承軒 Isaac
超級會員
超級會員

回頂端 向下

發表  Eddie 15/9/2010, 23:15

團體參觀活動項目,似乎最快都要12月,10月和11月好多都已經Full晒,想去就要快。
Eddie
Eddie
Admin
Admin

文章數 : 44
注冊日期 : 2010-08-12

http://htckgalumni.forumotions.net

回頂端 向下

騎馬仔/開放日 Empty 係啦

發表  吳承軒 Isaac 15/9/2010, 23:39

係啦,所以我唸住在星期六,人會齊,到時在現場問下啲時間先囉 Basketball
吳承軒 Isaac
吳承軒 Isaac
超級會員
超級會員

回頂端 向下

發表  Esther, Lee Sung Yat mom 16/9/2010, 11:21

Sandy, Eddie, 見到你們的心思我真係放心晒! 佢哋實驚喜到飛起.
初級會員
初級會員

文章數 : 23
注冊日期 : 2010-08-23

回頂端 向下

騎馬仔/開放日 Empty 小朋友的表情

發表  吳承軒 Isaac 16/9/2010, 20:22

應該會係 Surprised Laughing bounce cheers queen king jocolor albino rabbit affraid
吳承軒 Isaac
吳承軒 Isaac
超級會員
超級會員

回頂端 向下

回頂端

這個論壇的權限:
無法 在這個版面回復文章