三一友廿六情討論區
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

C餐 - 去黃俊羲屋企BBQ

3 posters

向下

C餐 - 去黃俊羲屋企BBQ Empty C餐 - 去黃俊羲屋企BBQ

發表  黃俊羲媽媽 22/9/2010, 13:19

如果A餐同B餐都唔係好啱,可以考慮下C餐黎我地屋企BBQ,我地已有相當o既BBQ經驗,有時間睇下下面d相啦!!

BBQ@home

https://www.facebook.com/album.php?aid=120758&id=617624848&l=07e9044fb3
黃俊羲媽媽
黃俊羲媽媽
高級會員
高級會員

文章數 : 104
注冊日期 : 2010-08-13

回頂端 向下

C餐 - 去黃俊羲屋企BBQ Empty C餐 - 去黃俊羲屋企BBQ

發表  吳承軒 Isaac 22/9/2010, 14:57

喂, 我跟, 不如 B 餐 改 C 餐, 啊 ! 師奶唔易做, 我未見個 3D 地圖架, 好勁呀 Laughing 如果人齊, 就一於打攪妳啦, 將入營的入營費用呢買食物, 以妳估計, 夠唔夠買龍蝦呢, 我未試過 BBQ 龍蝦架。 cheers 真係唸起都流口水啦 tongue 仲有, 順便講埋, 吳承軒成日都話要養狗, 又話黃俊羲就好啦, 佢有一隻。 lol! 我同我老公講,屋企現成都有2隻啦,是男人老狗囉。 請所有男士千祈唔好介意, 真係講下笑 ga cha. 唔使拆我架車 4 條呔。 祝大家有愉快的中秋節 rendeer
吳承軒 Isaac
吳承軒 Isaac
超級會員
超級會員

文章數 : 444

回頂端 向下

C餐 - 去黃俊羲屋企BBQ Empty 回復: C餐 - 去黃俊羲屋企BBQ

發表  黃俊羲媽媽 22/9/2010, 15:15

FYI,我地試過最高紀錄招呼16大6小,每個家庭大約$70 - $100 (以6個家庭及1個家庭3個人計),不過我地好少燒海鮮,可以試下 Surprised
至於個隻狗…唔係我地嫁,係後面屋o既,黃俊羲超級鍾意呢隻狗,佢好渴望養,不過我就話一定要佢自己照顧到自己(即係自己食飯、沖涼、做功課)先會考慮 Wink
黃俊羲媽媽
黃俊羲媽媽
高級會員
高級會員

文章數 : 104

回頂端 向下

C餐 - 去黃俊羲屋企BBQ Empty 回復: C餐 - 去黃俊羲屋企BBQ

發表  吳承軒 Isaac 22/9/2010, 15:24

cheers 要攪啦, 我最鍾意飲飲食食 gala sunny 燒海鮮,呵,好富貴呀 santa 妳都係唔好搬囉, 6年後先決定都唔怕啦, 風水好呀 afro
吳承軒 Isaac
吳承軒 Isaac
超級會員
超級會員

回頂端 向下

發表  Catherine 23/9/2010, 15:11

秋高氣爽,BBQ好提議,我地一家四口呀唔該!有冇咩要幫手?我出身自漁民之家!買海鮮我在行呀!
Catherine
Catherine
中級會員
中級會員

文章數 : 94
注冊日期 : 2010-08-12

回頂端 向下

發表  吳承軒 Isaac 23/9/2010, 15:53

我的強項就係...............食, 哈哈哈 。 cheers
吳承軒 Isaac
吳承軒 Isaac
超級會員
超級會員

回頂端 向下

回頂端

這個論壇的權限:
無法 在這個版面回復文章