三一友廿六情討論區
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

....考試周....

3 posters

向下

....考試周.... Empty ....考試周....

發表  Catherine 25/10/2010, 11:01

雖然只係開學短短數月,但阿女過幾日就話已經要考試,仲未計之前的小測!所以如高校長所講,聖三一嘅情度都唔淺,仲要係英文小學,連數學常識都英文,真係想懶D都唔得!
Catherine
Catherine
中級會員
中級會員

文章數 : 94
注冊日期 : 2010-08-12

回頂端 向下

....考試周.... Empty 回復: ....考試周....

發表  吳承軒 Isaac 26/10/2010, 01:12

係囉,係囉,淨係對日子都對到我頭暈,好似出更表咁。 Mad 努力,努力,大人細路一齊努力..........
吳承軒 Isaac
吳承軒 Isaac
超級會員
超級會員

文章數 : 444
注冊日期 : 2010-08-13

回頂端 向下

....考試周.... Empty 回復: ....考試周....

發表  吳承軒 Isaac 2/11/2010, 21:47

今日, 卒之都考晒試啦, 阿仔就盡情去玩, 而我就...............盡情去訓, 大家都開心。
吳承軒 Isaac
吳承軒 Isaac
超級會員
超級會員

回頂端 向下

發表  黃俊羲媽媽 3/11/2010, 08:55

考完試,我第一時間剪髮,爽 I love you
黃俊羲媽媽
黃俊羲媽媽
高級會員
高級會員

文章數 : 104

回頂端 向下

發表  吳承軒 Isaac 3/11/2010, 10:25

時間關係, 我會路過去 50元 十分鐘 搞掂個間, 修短少少就算, 最係要快 。 上咗小學, 心肝問過我地 1次 , 點解成日要叫佢快啲, 吹脹 !!
吳承軒 Isaac
吳承軒 Isaac
超級會員
超級會員

回頂端 向下

回頂端

這個論壇的權限:
無法 在這個版面回復文章