三一友廿六情討論區
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

三一考試都有中場休息

3 posters

向下

三一考試都有中場休息 Empty 三一考試都有中場休息

發表  吳承軒 Isaac 28/10/2010, 23:35

好在三一小考試是安排係星期四五兩天,下星期一二又考兩天,咁,聽日考完上半場,放學要去行下街街先,留番星期六日溫書都得,跟住先考埋下半場,心情都輕鬆好多架,我話我自己,阿仔仲打緊邊爐,十下十下 cheers
吳承軒 Isaac
吳承軒 Isaac
超級會員
超級會員

文章數 : 444
注冊日期 : 2010-08-13

回頂端 向下

三一考試都有中場休息 Empty 回復: 三一考試都有中場休息

發表  lisa hui 29/10/2010, 09:01

你地就好啦!我LISA姐連考5日,日日溫書搞到佢話好煩。 confused
lisa hui
lisa hui
中級會員
中級會員

文章數 : 69
注冊日期 : 2010-09-05

回頂端 向下

三一考試都有中場休息 Empty 回復: 三一考試都有中場休息

發表  黃俊羲媽媽 29/10/2010, 10:23

最初學校開始每日小默加每星期小測我都覺得跟得好辛苦...但係呢兩日考試同佢溫書又發覺真係輕鬆好多。再加埋考試係星期四至星期二,禁我請假同少爺溫書都只係需要請兩個半日,依家先明白學校o既用心良苦 Smile
黃俊羲媽媽
黃俊羲媽媽
高級會員
高級會員

文章數 : 104

回頂端 向下

發表  吳承軒 Isaac 29/10/2010, 22:15

都幾悠閒,尋日都可以落去玩1個鐘頭板車,今日放學就首先去 MEGA BOX 行下食下咁,返到屋企就一路 TV 電腦 勁玩 Arrow 嘻嘻, 好似講到係我放假咁。
吳承軒 Isaac
吳承軒 Isaac
超級會員
超級會員

回頂端 向下

發表  吳承軒 Isaac 29/10/2010, 22:18

lisa hui 寫到:你地就好啦!我LISA姐連考5日,日日溫書搞到佢話好煩。 confused

邊個話好煩呀 ? 係可宜話佢自己好煩 ? 嘩,連考5日都幾辛苦喎,嗚''''''''''''''''''''
吳承軒 Isaac
吳承軒 Isaac
超級會員
超級會員

回頂端 向下

回頂端

這個論壇的權限:
無法 在這個版面回復文章