三一友廿六情討論區
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

清河圖............

3 posters

向下

清河圖............ Empty 清河圖............

發表  吳承軒 Isaac 29/10/2010, 00:08

請問大家有冇買票? 我自己冇興趣,所以冇買。剛剛,爸爸話依家再有票賣,可以考慮下去睇喎 Exclamation 我驚好悶,得個行字,睇3D電影精彩啲 Razz
吳承軒 Isaac
吳承軒 Isaac
超級會員
超級會員

文章數 : 444
注冊日期 : 2010-08-13

回頂端 向下

清河圖............ Empty 回復: 清河圖............

發表  Catherine 29/10/2010, 00:12

我都無興趣!況且…咁鬼遠! Rolling Eyes
Catherine
Catherine
中級會員
中級會員

文章數 : 94
注冊日期 : 2010-08-12

回頂端 向下

清河圖............ Empty 回復: 清河圖............

發表  吳承軒 Isaac 13/11/2010, 00:19

原來三一小學有安排學生去睇,不過只限4-6年級,真係可惜啦 Sad
吳承軒 Isaac
吳承軒 Isaac
超級會員
超級會員

回頂端 向下

發表  Catherine 13/11/2010, 23:33

Hey…我確得無咩所謂,叫佢地噤細個去睇咪對牛彈琴…
Catherine
Catherine
中級會員
中級會員

回頂端 向下

發表  吳承軒 Isaac 14/11/2010, 00:06

人有我有嗎 Exclamation 去下都好啦 Question 可能,心肝會望望下以為自己打緊PSP,嘩,個畫面熟口熟面咁嘅,嘻嘻 Razz 係喎,高校長都話,學校每一件事的安排都會經過心思熟慮先至決定嘅。
吳承軒 Isaac
吳承軒 Isaac
超級會員
超級會員

回頂端 向下

發表  Catherine 14/11/2010, 00:45

好好笑,Daddy今日步行籌款時竟然唔認得著運動的服的高校長!今日雖然要行上山,不過天氣好慢慢行都好開心。阿女見到許老師同Miss Yuen興奮到傻傻地tim(雖然佢時時都係保持興奮狀態 Laughing )!
Catherine
Catherine
中級會員
中級會員

回頂端 向下

發表  吳承軒 Isaac 9/12/2010, 11:22

朋友話我知,佢地四個大人帶一個六歲小朋友去睇,真係要用45分鐘時間,先至睇得晒。不過,小朋友唔夠高,人又多,由頭到尾就由4個大人輪流抱起佢嚟睇。所以,睇得最清楚嘅就係個DD喇。DD好興奮講我知,有個人抱起隻豬。吓,唸唸下,下次要問下佢,可能佢未見過豬喎,所以咁興奮。又係喎,我都好耐未見過識旭嘅豬 lu。
吳承軒 Isaac
吳承軒 Isaac
超級會員
超級會員

回頂端 向下

發表  SUN KAI CHUN 9/12/2010, 11:45

咁我推介你去嘉道理, 有好多會郁既豬豬架, $10入場好抵, 細佬仲唔使錢添, 仲有導賞, 不過要帶乾糧, 嗰度冇啖好食, 不過汽水機唔貴, 可以唔使帶咁多水
吳承軒 Isaac 寫到:朋友話我知,佢地四個大人帶一個六歲小朋友去睇,真係要用45分鐘時間,先至睇得晒。不過,小朋友唔夠高,人又多,由頭到尾就由4個大人輪流抱起佢嚟睇。所以,睇得最清楚嘅就係個DD喇。DD好興奮講我知,有個人抱起隻豬。吓,唸唸下,下次要問下佢,可能佢未見過豬喎,所以咁興奮。又係喎,我都好耐未見過識旭嘅豬 lu。
SUN KAI CHUN
SUN KAI CHUN
中級會員
中級會員

文章數 : 75

回頂端 向下

發表  吳承軒 Isaac 9/12/2010, 12:16

喂,又攪個團呢 ? sunny
吳承軒 Isaac
吳承軒 Isaac
超級會員
超級會員

回頂端 向下

回頂端

這個論壇的權限:
無法 在這個版面回復文章