三一友廿六情討論區
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

11月4日 (四) 學校旅行

3 posters

向下

11月4日 (四) 學校旅行 Empty 11月4日 (四) 學校旅行

發表  吳承軒 Isaac 2/11/2010, 22:20

三一小家長, 我地學校旅行有通告啦, 我地B6車, 午飯 3號枱, ? 人一齊呀 ? 原來地點係童軍中心,講真, 我今日先知,呵呵 lol!
吳承軒 Isaac
吳承軒 Isaac
超級會員
超級會員

文章數 : 444
注冊日期 : 2010-08-13

回頂端 向下

11月4日 (四) 學校旅行 Empty 回復: 11月4日 (四) 學校旅行

發表  Catherine 2/11/2010, 23:19

噢…我地唔同枱食飯呀…不過就同一架車。唉…本來交哂錢Daddy都會去,點知佢同team嘅同事一個上堂一個就話要陪阿媽睇醫生,得佢one men band放唔到假,好失落! Sad
Catherine
Catherine
中級會員
中級會員

文章數 : 94
注冊日期 : 2010-08-12

回頂端 向下

11月4日 (四) 學校旅行 Empty 回復: 11月4日 (四) 學校旅行

發表  黃俊羲媽媽 3/11/2010, 09:00

聽日只係派爸爸做代表,因為輪到我拍檔個仔要考試,要放假陪讀 Neutral
禽日睇左通告,不過唔記得坐邊架車同枱號,夜d睇完再話你地知。
黃俊羲媽媽
黃俊羲媽媽
高級會員
高級會員

文章數 : 104

回頂端 向下

發表  吳承軒 Isaac 3/11/2010, 10:12

Catherine 寫到:噢…我地唔同枱食飯呀…不過就同一架車。唉…本來交哂錢Daddy都會去,點知佢同team嘅同事一個上堂一個就話要陪阿媽睇醫生,得佢one men band放唔到假,好失落! Sad

吓, 咁大件事, 點得架, 即係我地冇咗個好重要嘅人物喎..........係專業攝影師, 好嬲呀, 嗚'''''''''''''''''' lol!

吳承軒 Isaac 在 3/11/2010, 10:14 作了第 1 次修改
吳承軒 Isaac
吳承軒 Isaac
超級會員
超級會員

回頂端 向下

發表  吳承軒 Isaac 3/11/2010, 10:13

俊羲媽咪 寫到:聽日只係派爸爸做代表,因為輪到我拍檔個仔要考試,要放假陪讀 Neutral
禽日睇左通告,不過唔記得坐邊架車同枱號,夜d睇完再話你地知。

嘩, 冇皇管, 發達囉 cheers
吳承軒 Isaac
吳承軒 Isaac
超級會員
超級會員

回頂端 向下

發表  吳承軒 Isaac 5/11/2010, 21:17

心肝尋日去完旅行,再係屋企玩到懞,最後,差不多接近11:45上床訓,佢話佢周身骨痛,跟住唔使兩秒就訓著affraid
吳承軒 Isaac
吳承軒 Isaac
超級會員
超級會員

回頂端 向下

回頂端

這個論壇的權限:
無法 在這個版面回復文章