三一友廿六情討論區
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

11月26日有家長會

3 posters

向下

11月26日有家長會 Empty 11月26日有家長會

發表  吳承軒 Isaac 7/11/2010, 21:16

唉,睇到校曆表,11月26日又有家長會,仲會停課潻,唔知係咪好重要呢 ? 有 冇 人 知 呀 ?
吳承軒 Isaac
吳承軒 Isaac
超級會員
超級會員

文章數 : 444
注冊日期 : 2010-08-13

回頂端 向下

11月26日有家長會 Empty 回復: 11月26日有家長會

發表  黃俊羲媽媽 8/11/2010, 12:22

我都好想知,唔知我要唔要請定假呢?今晚要寫手冊問下許老師先。
黃俊羲媽媽
黃俊羲媽媽
高級會員
高級會員

文章數 : 104

回頂端 向下

11月26日有家長會 Empty 回復: 11月26日有家長會

發表  吳承軒 Isaac 8/11/2010, 22:42

等妳消息 Very Happy
吳承軒 Isaac
吳承軒 Isaac
超級會員
超級會員

回頂端 向下

發表  吳承軒 Isaac 11/11/2010, 11:17

三一小學在11月26日派成績表啦 Arrow 我希望在上午見老師,下午可以去海洋公園 cheers 好野,多日假玩 Very Happy
吳承軒 Isaac
吳承軒 Isaac
超級會員
超級會員

回頂端 向下

發表  lisa hui 11/11/2010, 15:07

咁末浪費1日時間無得上課,真光就27號開家教會。
lisa hui
lisa hui
中級會員
中級會員

文章數 : 69
注冊日期 : 2010-09-05

回頂端 向下

發表  吳承軒 Isaac 11/11/2010, 20:29

唉,我又開心喎,平時心肝返咗學一日,特別是有課外活動,我會掛住佢。而且我對學校好有信心,佢地安排的事我都好安心架,進度應該冇問題 cheers 咁,我都爛玩嘅,最主要係,因為平時,睇得功課,溫下書,默下字,仲係溫英文同埋英數2科,食埋飯,沖埋涼,得30分鐘親子,又話要訓。所以,學校有閒日假放下,都幾好,去街都少人啲啦,排少啲隊好 I love you 好發覺佢越來越大得快咁嘅,我好鐘意對住個仔,又摸又錫,第日,再大啲,可能搵佢都要預約潻,唔係講笑。 Very Happy
吳承軒 Isaac
吳承軒 Isaac
超級會員
超級會員

回頂端 向下

回頂端

這個論壇的權限:
無法 在這個版面回復文章