三一友廿六情討論區
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

不如一齊入挪亞方舟玩

3 posters

向下

不如一齊入挪亞方舟玩 Empty 不如一齊入挪亞方舟玩

發表  吳承軒 Isaac 28/11/2010, 21:25

家長,我想去挪亞方舟,住一晚 Question 我未去過架 Razz pig 係心肝的選擇
吳承軒 Isaac
吳承軒 Isaac
超級會員
超級會員

文章數 : 444
注冊日期 : 2010-08-13

回頂端 向下

不如一齊入挪亞方舟玩 Empty 回復: 不如一齊入挪亞方舟玩

發表  吳承軒 Isaac 29/11/2010, 23:52

http://www.noahsark.com.hk/chn/resort_venues.php

大家得閒都睇下啦 Very Happy 我打算12月10日(五)至12月11日(六)去參觀和住一晚酒店,3點IN,12點OUT,雙人房都係$550(包稅),比假日平好多呀 Very Happy Suspect 唉,話時話,呢排又冇旅遊廣告傳真過野嘅 Question 唔知係咪啲旅行團都好爆呢 santa
吳承軒 Isaac
吳承軒 Isaac
超級會員
超級會員

回頂端 向下

不如一齊入挪亞方舟玩 Empty 回復: 不如一齊入挪亞方舟玩

發表  Catherine 30/11/2010, 00:40

十二月十號晚我要考試呀!
Catherine
Catherine
中級會員
中級會員

文章數 : 94
注冊日期 : 2010-08-12

回頂端 向下

發表  吳承軒 Isaac 1/12/2010, 11:50

我......尋晚......上網想訂房,已經冇晒 2人豪華房lu Neutral 好在,1月3日學校放假,就啦啦声訂咗一間啦,連稅都係$550。 我朋友住過話不錯的, 佢地冇食自助餐, 裏面的餐廳都不錯喎 cheers 我地1月2日(日) 大約2點入到去, 1月3日(一) 黃昏先走 Suspect 入呢搵我ha queen 搵到比五蚊你買紅棗 lol!
吳承軒 Isaac
吳承軒 Isaac
超級會員
超級會員

回頂端 向下

發表  lisa hui 1/12/2010, 17:56

唔去啦,你玩得開心啲。 santa 我聖誕去海南島。
lisa hui
lisa hui
中級會員
中級會員

文章數 : 69
注冊日期 : 2010-09-05

回頂端 向下

發表  吳承軒 Isaac 1/12/2010, 23:54

嘩,陽光與海灘 cheers 恨死隔離啦,我又冇份去 lol! 嗚''''''''''''''''''''''''''''''' 記住,一定要.......................要買手信 Very Happy
好,再修改下先,手信係要食得嘅,唔使抬隻椰子返呢,香港有得買 Suspect 等埋人齊,下次再約過上船啦 pirat

吳承軒 Isaac 在 2/12/2010, 00:06 作了第 2 次修改
吳承軒 Isaac
吳承軒 Isaac
超級會員
超級會員

回頂端 向下

發表  吳承軒 Isaac 1/12/2010, 23:59

近排,旅行團廣告就一個都冇,幾乎隔日就有銀行或者孖仔信貸推廣的電話,連預先錄音嘅都有,真係......幾冇誠意呀 No
吳承軒 Isaac
吳承軒 Isaac
超級會員
超級會員

回頂端 向下

發表  吳承軒 Isaac 3/1/2011, 10:56

好快,我地又再去玩。
吳承軒 Isaac
吳承軒 Isaac
超級會員
超級會員

回頂端 向下

發表  吳承軒 Isaac 8/1/2011, 21:34

由方舟行落海灘超級近,我地下次會夏天去,約埋囉 ?
吳承軒 Isaac
吳承軒 Isaac
超級會員
超級會員

回頂端 向下

回頂端

這個論壇的權限:
無法 在這個版面回復文章