三一友廿六情討論區
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

牙科保健服務....

4 posters

向下

牙科保健服務.... Empty 牙科保健服務....

發表  吳承軒 Isaac 21/1/2011, 11:36

牙科保健來電,姑娘話阿仔有1隻(駐)牙,好詳細咁解釋情況,佢地會點樣點樣去處理,仲教埋我要注意的事,處理完又會再打電話比我交待,之後都會有跟進服務喎 Surprised 唔,政府真係好喇,有啲咁好嘅服務 Very Happy 小朋友有同學仔同老師一齊陪住,一定有鼓勵作用嘅 cheers 咁,我又放心晒 I love you
吳承軒 Isaac
吳承軒 Isaac
超級會員
超級會員

文章數 : 444
注冊日期 : 2010-08-13

回頂端 向下

牙科保健服務.... Empty 回復: 牙科保健服務....

發表  SUN KAI CHUN 21/1/2011, 14:49

你地就好啦, 跟學校去唔使煩, 小朋友又開心好似去旅行咁, 辛仔學校話唔想影響課堂, 要家長自己去, 下星期二放咗學要好趕咁去呀 Evil or Very Mad
SUN KAI CHUN
中級會員
中級會員

文章數 : 75

回頂端 向下

牙科保健服務.... Empty 回復: 牙科保健服務....

發表  吳承軒 Isaac 21/1/2011, 20:13

有同學仔一齊,又有老師陪住,又係會開心啲嘅,仲應該會堅強啲潻 Very Happy 老友,我地精神上支持佢,冇有怕 I love you
吳承軒 Isaac
吳承軒 Isaac
超級會員
超級會員

回頂端 向下

發表  黃俊羲媽媽 26/1/2011, 12:07

黃俊羲情況良好,不過少爺就有d唔開心,佢話點解佢冇得覆疹,你話係唔係激死 Shocked
黃俊羲媽媽
黃俊羲媽媽
高級會員
高級會員

文章數 : 104

回頂端 向下

發表  SUN KAI CHUN 26/1/2011, 21:36

俊羲媽咪 寫到:黃俊羲情況良好,不過少爺就有d唔開心,佢話點解佢冇得覆疹,你話係唔係激死 Shocked
我都話Isaac最抵, 用突個保健費
中級會員
中級會員

回頂端 向下

發表  吳承軒 Isaac 11/2/2011, 16:54

係囉 Razz 我感覺好似自己加咗人工咁,假假地都做個下納稅人嗎 Suspect 四月份仲有次洗牙潻 Wink
吳承軒 Isaac
吳承軒 Isaac
超級會員
超級會員

回頂端 向下

發表  SUN KAI CHUN 11/2/2011, 20:51

乜唔係上次洗埋牙, 辛仔都洗咗過年, 白雪雪靚仔哂
中級會員
中級會員

回頂端 向下

發表  Catherine 11/2/2011, 21:11

Zoe都有洗到牙播!
Catherine
Catherine
中級會員
中級會員

文章數 : 94
注冊日期 : 2010-08-12

回頂端 向下

發表  吳承軒 Isaac 12/2/2011, 12:57

心肝上次都有洗牙 Rolling Eyes 嘩,原來我出雙糧 Wink 哎,講下論下,就呢又收綠色炸彈喇 farao 好煩
吳承軒 Isaac
吳承軒 Isaac
超級會員
超級會員

回頂端 向下

發表  SUN KAI CHUN 12/2/2011, 22:00

吳承軒 Isaac 寫到:心肝上次都有洗牙 Rolling Eyes 嘩,原來我出雙糧 Wink 哎,講下論下,就呢又收綠色炸彈喇 farao 好煩
綠色炸彈scratch 咩嚟架????
中級會員
中級會員

回頂端 向下

發表  吳承軒 Isaac 14/2/2011, 12:31

係稅單呀,好煩架 Sad
吳承軒 Isaac
吳承軒 Isaac
超級會員
超級會員

回頂端 向下

回頂端

這個論壇的權限:
無法 在這個版面回復文章