三一友廿六情討論區
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

辛家大少爺,有冇生日會呀 ?

2 posters

向下

辛家大少爺,有冇生日會呀 ? Empty 辛家大少爺,有冇生日會呀 ?

發表  吳承軒 Isaac 11/2/2011, 17:25

喂,辛媽媽,我地有冇得參加生日會呀 Question
吳承軒 Isaac
吳承軒 Isaac
超級會員
超級會員

文章數 : 444
注冊日期 : 2010-08-13

回頂端 向下

辛家大少爺,有冇生日會呀 ? Empty 回復: 辛家大少爺,有冇生日會呀 ?

發表  SUN KAI CHUN 11/2/2011, 20:48

吳承軒 Isaac 寫到:喂,辛媽媽,我地有冇得參加生日會呀 Question
我睇都係.........放假經過D場, 話同佢 望望, 佢都抆我走唔比我睇
SUN KAI CHUN
中級會員
中級會員

文章數 : 75

回頂端 向下

辛家大少爺,有冇生日會呀 ? Empty 回復: 辛家大少爺,有冇生日會呀 ?

發表  吳承軒 Isaac 12/2/2011, 12:51

辛媽媽,妳話係我地去人地生日會 ? 得囉, 哈哈哈哈 Razz 我好奸呀 Suspect
吳承軒 Isaac
吳承軒 Isaac
超級會員
超級會員

回頂端 向下

發表  吳承軒 Isaac 17/2/2011, 23:30

SUN KAI CHUN 寫到:
吳承軒 Isaac 寫到:喂,辛媽媽,我地有冇得參加生日會呀 Question
我睇都係.........放假經過D場, 話同佢 望望, 佢都抆我走唔比我睇
我覺得,唔攪都可能係件好事,因為,流感咁勁,又可能會因為大爆發要停課,如果,真係攪咗生日會,又撞正流感叫停課,又勸學生唔好到處去,咁,就煩喇 Exclamation
吳承軒 Isaac
吳承軒 Isaac
超級會員
超級會員

回頂端 向下

發表  SUN KAI CHUN 18/2/2011, 09:43

多謝你給我打圓場, 我今週都唔係好妥, 正露丸餐餐陪住我
中級會員
中級會員

文章數 : 75

回頂端 向下

回頂端

這個論壇的權限:
無法 在這個版面回復文章