三一友廿六情討論區
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

疲勞過度......

2 posters

向下

疲勞過度...... Empty 疲勞過度......

發表  吳承軒 Isaac 17/2/2011, 23:26

疲勞過度...........係部抽濕機嗜 affraid 哈哈哈哈,好潮濕呀 lol!
吳承軒 Isaac
吳承軒 Isaac
超級會員
超級會員

文章數 : 444
注冊日期 : 2010-08-13

回頂端 向下

疲勞過度...... Empty 回復: 疲勞過度......

發表  SUN KAI CHUN 18/2/2011, 09:48

仲有部洗衣乾衣機, 就嚟虛脫
SUN KAI CHUN
中級會員
中級會員

文章數 : 75

回頂端 向下

疲勞過度...... Empty 回復: 疲勞過度......

發表  吳承軒 Isaac 19/2/2011, 19:50

我都用過,不過,啲衫(巢)到不得了 Mad
吳承軒 Isaac
吳承軒 Isaac
超級會員
超級會員

回頂端 向下

發表  SUN KAI CHUN 20/2/2011, 14:29

所以我只乾男裝內衣褲, 恤衫乾9成然後燙咗佢, 或者掠到快乾, 再放入去乾一陣就可以摺好唔使篤眼篤鼻, 又可以早D掠埋第二機衫
吳承軒 Isaac 寫到:我都用過,不過,啲衫(巢)到不得了 Mad
中級會員
中級會員

文章數 : 75

回頂端 向下

發表  吳承軒 Isaac 20/2/2011, 15:47

嘩,妳好精明呀 Suspect 我搬屋時冇要啲電器,依家部洗衣機有1000 轉, 不過我都係用800, 因為用過1000, 真 實都係得好少好少幫助, 所以都係要用抽濕機幫手。 有啲後悔唔買一機兩用,1000轉嘅都要成5千蚊,買兩用機,起碼都可以乾下床單。 嗚'''''''''''''''''''''''''
吳承軒 Isaac
吳承軒 Isaac
超級會員
超級會員

回頂端 向下

回頂端

這個論壇的權限:
無法 在這個版面回復文章