三一友廿六情討論區
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

直資????????

3 posters

向下

直資???????? Empty 直資????????

發表  吳承軒 Isaac 28/2/2011, 12:39

協恩中學2012轉直資? 仲要成3千幾學費.............. 咁,現成嘅學生點計呢 Rolling Eyes
吳承軒 Isaac
吳承軒 Isaac
超級會員
超級會員

文章數 : 444
注冊日期 : 2010-08-13

回頂端 向下

直資???????? Empty 回復: 直資????????

發表  lisa hui 28/2/2011, 13:01

靚女你知唔知佢有無收插班生啊?
lisa hui
lisa hui
中級會員
中級會員

文章數 : 69
注冊日期 : 2010-09-05

回頂端 向下

直資???????? Empty 回復: 直資????????

發表  吳承軒 Isaac 28/2/2011, 13:13

以我知,冇學校講明話唔收插班, 美人。 咩咁快要搵中學,可宜得 6 (最),食咗 Question 要讀中學, 介紹尼好喎,等我慳返啲米飯錢....哈哈哈哈
吳承軒 Isaac
吳承軒 Isaac
超級會員
超級會員

回頂端 向下

發表  lisa hui 28/2/2011, 13:19

真光重建,還未知搬去邊。我想佢去協恩
lisa hui
lisa hui
中級會員
中級會員

回頂端 向下

發表  lisa hui 28/2/2011, 13:22

小學系唔系都轉直資
lisa hui
lisa hui
中級會員
中級會員

回頂端 向下

發表  Esther, Lee Sung Yat mom 4/3/2011, 15:23

可宜媽媽,協小每年都收插班生架,你不妨打去學校問下(Tel : 27111263). 我們好希望可以同三一中心幼的校友做同學仔啊. 係呢, 可宜依家係邊度讀書啊?
Esther, Lee Sung Yat mom
初級會員
初級會員

文章數 : 23
注冊日期 : 2010-08-23

回頂端 向下

發表  Esther, Lee Sung Yat mom 4/3/2011, 15:26

lisa hui 寫到:小學系唔系都轉直資

依家係中學轉直資,暫時未聽聞小學會轉,不過,我相信係遲早的事.到時可宜都畢業啦!我細女就好大機會捱唔到咁耐.
初級會員
初級會員

文章數 : 23
注冊日期 : 2010-08-23

回頂端 向下

發表  lisa hui 4/3/2011, 18:59

Thank you崇一媽咪,可宜現讀九龍真光
lisa hui
lisa hui
中級會員
中級會員

回頂端 向下

發表  吳承軒 Isaac 10/3/2011, 17:08

lisa hui 寫到:靚女你知唔知佢有無收插班生啊?

靚女唔知道喎, C9 會幫妳問下, 好快回覆, 快過隻信鴿呀 Rolling Eyes
吳承軒 Isaac
吳承軒 Isaac
超級會員
超級會員

回頂端 向下

發表  lisa hui 11/3/2011, 14:48

唔該嗮,靚女。又要測驗啦!
lisa hui
lisa hui
中級會員
中級會員

回頂端 向下

發表  吳承軒 Isaac 14/3/2011, 14:57

落實啦, 協恩中學在2012年開始轉直資, 2011年之前已經就讀的學生, 不用交學費, 2012年入讀, 要交大約3000千大元。 小學就未係, 不過, 仲未知會唔會轉 Exclamation 報告完畢!
吳承軒 Isaac
吳承軒 Isaac
超級會員
超級會員

回頂端 向下

發表  lisa hui 14/3/2011, 16:30

收到P 靚女 bounce THANK YOU
lisa hui
lisa hui
中級會員
中級會員

回頂端 向下

回頂端

這個論壇的權限:
無法 在這個版面回復文章