三一友廿六情討論區
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

誠邀各位好友參加黃俊羲生日會

+4
Catherine
Linda Chow
SUN KAI CHUN
黃俊羲媽媽
8 posters

1頁(共2頁) 1, 2  下一步

向下

誠邀各位好友參加黃俊羲生日會 Empty 誠邀各位好友參加黃俊羲生日會

發表  黃俊羲媽媽 16/8/2010, 12:59

俊羲將於10月便6歲,哥哥仔希望邀請各好友到黃埔冒險樂園一起慶祝生日 Very Happy

日期定於 : 2010年10月10日(星期日)下午3時至4時半

如有空參與,請告知人數多少以便安排食物。
Your attendance will make the party complete.
Looking forward to see U !

俊羲媽咪
[img][/img]誠邀各位好友參加黃俊羲生日會 Invitationlo
黃俊羲媽媽
黃俊羲媽媽
高級會員
高級會員

文章數 : 104
注冊日期 : 2010-08-13

回頂端 向下

誠邀各位好友參加黃俊羲生日會 Empty 回復: 誠邀各位好友參加黃俊羲生日會

發表  SUN KAI CHUN 16/8/2010, 15:56

辛啟雋話要第一個報名, 仲要同埋爸爸媽媽嚟添
中級會員
中級會員

文章數 : 75

回頂端 向下

誠邀各位好友參加黃俊羲生日會 Empty 回復: 誠邀各位好友參加黃俊羲生日會

發表  黃俊羲媽媽 16/8/2010, 17:19

歡迎辛啟雋和爸爸媽媽 cheers
希望當天會玩得開心!!
黃俊羲媽媽
黃俊羲媽媽
高級會員
高級會員

回頂端 向下

誠邀各位好友參加黃俊羲生日會 Empty Re:誠邀各位好友參加黃俊羲生日會

發表  Linda Chow 16/8/2010, 21:20

謝謝你的邀請,鄒沛Ying 和姐姐及dad and Mum 會參加. See you then.

Linda Chow

文章數 : 13
注冊日期 : 2010-08-15

回頂端 向下

發表  Catherine 17/8/2010, 00:44

許幸妍一家四口齊齊出動丫唔該! Smile
Catherine
Catherine
中級會員
中級會員

文章數 : 94
注冊日期 : 2010-08-12

回頂端 向下

誠邀各位好友參加黃俊羲生日會 Empty 生日

發表  吳承軒 Isaac 17/8/2010, 13:42

吳承軒報名,兩大一小呀唔該,好似報旅行團咁,哈哈 Laughing
吳承軒 Isaac
吳承軒 Isaac
超級會員
超級會員

文章數 : 444

回頂端 向下

發表  黃俊羲媽媽 19/8/2010, 17:48

多謝各位參加! 繼續keep住呢個旅行團mood,當日一定會玩得開心 jocolor
黃俊羲媽媽
黃俊羲媽媽
高級會員
高級會員

回頂端 向下

發表  Esther, Lee Sung Yat mom 24/8/2010, 12:52

崇一最鐘意去生日會, 佢都好想去呀, 不過剛好那天是我們的周年紀念日, 等我同婆婆傾下, 請你先預我兩個人. 唔該晒!
Esther, Lee Sung Yat mom
Esther, Lee Sung Yat mom
初級會員
初級會員

文章數 : 23
注冊日期 : 2010-08-23

回頂端 向下

發表  lisa hui 5/9/2010, 14:41

許可宜1大1小參加,祝你生日快樂
lisa hui
lisa hui
中級會員
中級會員

文章數 : 69
注冊日期 : 2010-09-05

回頂端 向下

發表  黃俊羲媽媽 4/10/2010, 11:25

真係話咁快,今個星期日就係俊羲個生日會 jocolor
少爺叫我記住,要提提各位小朋友記得要著襪或者帶對襪,因為要一齊入波波池玩,真係冇諗過佢禁叻,識得叫我提下d小朋友....唔知係咪因為我成日話自己無記性,叫佢幫我記住d重要事情兼要提我...原本對於佢嚟講,同同學一齊玩波波池係重要事情....各位好朋友,到時見 cheers
黃俊羲媽媽
黃俊羲媽媽
高級會員
高級會員

回頂端 向下

誠邀各位好友參加黃俊羲生日會 Empty 好細心

發表  吳承軒 Isaac 4/10/2010, 11:57

黃俊羲好細心呀,咁識為他人著想 cheers
吳承軒 Isaac
吳承軒 Isaac
超級會員
超級會員

回頂端 向下

誠邀各位好友參加黃俊羲生日會 Empty 高達LEGO

發表  吳承軒 Isaac 4/10/2010, 23:31

吳承軒聽到波波池,好似已經聽唔入點解要著襪啦,原來,佢地都未大。 佢話,佢鍾意高達,黃俊羲鍾意LEGO,佢就知要送兩樣都有的高達LEGO,反應快到不得了,講都夠開心, 而且,仲話知邊處有得買, 因為 ,我知佢實唔拾(書),自己會順便買份囉。 Razz
吳承軒 Isaac
吳承軒 Isaac
超級會員
超級會員

回頂端 向下

發表  黃俊羲媽媽 6/10/2010, 15:37

黃俊羲無諗過會收到其他小朋友的禮物,所以只要有禮物收,對佢嚟講都係bonus,須然攪一次生日會真係好煩,不過見到佢地禁開心,就一次禁多啦 Surprised
黃俊羲媽媽
黃俊羲媽媽
高級會員
高級會員

回頂端 向下

發表  吳承軒 Isaac 7/10/2010, 23:33

吳承軒 Isaac 寫到:吳承軒聽到波波池,好似已經聽唔入點解要著襪啦,原來,佢地都未大。 佢話,佢鍾意高達,黃俊羲鍾意LEGO,佢就知要送兩樣都有的高達LEGO,反應快到不得了,講都夠開心, 而且,仲話知邊處有得買, 因為 ,我知佢實唔拾(書),自己會順便買份囉。 Razz

吳承軒大個仔囉,今日去買禮物,佢問聲自己有冇份架,佢老豆問係咪你生日呀,佢就好順攤咁收手喇,真係大個仔啦 Laughing
吳承軒 Isaac
吳承軒 Isaac
超級會員
超級會員

回頂端 向下

誠邀各位好友參加黃俊羲生日會 Empty 開心生日會

發表  SUN KAI CHUN 10/10/2010, 21:45

辛啟雋話今日好開心呀, 已經期待緊食C餐啦!! santa rendeer
中級會員
中級會員

回頂端 向下

發表  吳承軒 Isaac 10/10/2010, 22:18

吳承軒開心到話要再去喎,仲指明要去黃埔個間潻,佢話唔使怕細菌,可以洗手。除咗自己個生日會,呢個係佢最最最開心嘅生日會。又想快啲到12月19日,問長問短,點解要12月,唔可以早啲咪﹏唉,真係名乎其實的問題兒童 lol! 仲 有,爸爸好緊張,返到屋企真係同個仔驗傷,又係問長問短,邊到邊處係舊患,有冇新傷,又話要擦油,又一大堆教訓,場面好攪笑 bounce
吳承軒 Isaac
吳承軒 Isaac
超級會員
超級會員

回頂端 向下

發表  黃俊羲媽媽 11/10/2010, 15:17

黃俊羲都覺得好開心,佢問我可唔可以下個月再攪生日party,我話一年先慶祝一次,叫佢等下年先....知道大家玩得開心,我都覺得好開心,不過就真係好攰 Sleep
可能禽日玩得太開心同興奮,俊羲禽晚失眠,今朝返學有 d妞計,唔知你地d寶貝有冇妞計呢?
我將d相post左上網,你地得閒睇下啦 rabbit

https://www.facebook.com/photo.php?pid=5589660&l=6ff8a5d32a&id=617624848
黃俊羲媽媽
黃俊羲媽媽
高級會員
高級會員

回頂端 向下

發表  SUN KAI CHUN 11/10/2010, 18:22

辛仔就唔肯做學校D網上練習囉, 好彩剛開始派password, 學校未有正式指示要完成, 浄係睇老夫子, 不過10:00前就乖乖去睡啦, 今朝仲要出動人肉鬧鐘先醒添
中級會員
中級會員

回頂端 向下

發表  lisa hui 11/10/2010, 19:23

嗪晚可宜太興奮,瞓覺都跌著落床,可宜到今天都很開心。還滔滔不絕地告訴爸爸。
lisa hui
lisa hui
中級會員
中級會員

文章數 : 69
注冊日期 : 2010-09-05

回頂端 向下

發表  吳承軒 Isaac 12/10/2010, 00:43

呵,下次要記得公佈啦,提下啲家長,返到屋企記得食保嬰丹,又或者,係生日禮物袋加2粒落去,都好喎 Razz 我自己都想開生日會呀 queen 橫拈是4月4日兒童節,有好多理由去搞囉。
吳承軒 Isaac
吳承軒 Isaac
超級會員
超級會員

回頂端 向下

發表  Eddie 12/10/2010, 01:06

原本打算為許幸妍搞個生日會(11月頭),啱啱想confirm場地時,媽咪先記得係考試季節,結果都係冇confirm場地...可能最終未必搞得成...
Eddie
Eddie
Admin
Admin

文章數 : 44

http://htckgalumni.forumotions.net

回頂端 向下

發表  Eddie 12/10/2010, 01:07

Teresa Koo 寫到:黃俊羲都覺得好開心,佢問我可唔可以下個月再攪生日party,我話一年先慶祝一次,叫佢等下年先....知道大家玩得開心,我都覺得好開心,不過就真係好攰 Sleep
可能禽日玩得太開心同興奮,俊羲禽晚失眠,今朝返學有 d妞計,唔知你地d寶貝有冇妞計呢?
我將d相post左上網,你地得閒睇下啦 rabbit

https://www.facebook.com/photo.php?pid=5589660&l=6ff8a5d32a&id=617624848

條link只係見到一張相,請check一check....
Eddie
Eddie
Admin
Admin

文章數 : 44

http://htckgalumni.forumotions.net

回頂端 向下

發表  吳承軒 Isaac 12/10/2010, 02:01

第日,係啲生育講座之類的事上,使唔使要加多項係......預產期最好唔好撞正考試週期呢,仲有就是暑假。 講下笑嗜,有12月19日補數,一樣啦,緊係讀書緊要啦。 lol!
吳承軒 Isaac
吳承軒 Isaac
超級會員
超級會員

回頂端 向下

發表  吳承軒 Isaac 12/10/2010, 02:03

lisa hui 寫到:嗪晚可宜太興奮,瞓覺都跌著落床,可宜到今天都很開心。還滔滔不絕地告訴爸爸。

個地板有冇事 Question Question lol! lol! 哈哈
吳承軒 Isaac
吳承軒 Isaac
超級會員
超級會員

回頂端 向下

發表  黃俊羲媽媽 12/10/2010, 13:04

黃俊羲媽媽
黃俊羲媽媽
高級會員
高級會員

回頂端 向下

1頁(共2頁) 1, 2  下一步

回頂端

這個論壇的權限:
無法 在這個版面回復文章