三一友廿六情討論區
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

3 posters

向下

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Empty !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

發表  吳承軒 Isaac 28/3/2011, 12:55

Exclamation Exclamation 係 我 今 日 嘅 心 情 Sad
吳承軒 Isaac
吳承軒 Isaac
超級會員
超級會員

文章數 : 444
注冊日期 : 2010-08-13

回頂端 向下

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Empty 回復: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

發表  lisa hui 28/3/2011, 18:51

我都係 No 個女考得唔好囖。你呢?
lisa hui
lisa hui
中級會員
中級會員

文章數 : 69
注冊日期 : 2010-09-05

回頂端 向下

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Empty 回復: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

發表  黃俊羲媽媽 30/3/2011, 10:07

可宜媽咪,妳有冇留意美孚有冇邊間補習社好呢? 有時覺得自己教真係好傷感情,所以想搵下d近近地嘅補習班比佢試下。
黃俊羲媽媽
黃俊羲媽媽
高級會員
高級會員

文章數 : 104

回頂端 向下

發表  lisa hui 30/3/2011, 12:31

佢話唔使喔,都是粗心大意,啲字寫得唔好被扣分囖。俊羲媽咪你幾時搬過來啊?
lisa hui
lisa hui
中級會員
中級會員

回頂端 向下

發表  黃俊羲媽媽 30/3/2011, 14:19

已搬嚟一個月啦....住係3期,俊羲成日問可宜住係邊間屋 Surprised
少爺d中文真係好差,所以想搵d專科專補law。
黃俊羲媽媽
黃俊羲媽媽
高級會員
高級會員

文章數 : 104

回頂端 向下

發表  lisa hui 30/3/2011, 14:25

我哋住5期,電聯啦! Very Happy 星期六的美孚報紙有很多補習廣告,你看一下
lisa hui
lisa hui
中級會員
中級會員

回頂端 向下

發表  吳承軒 Isaac 11/4/2011, 00:52

lisa hui 寫到:我都係 No 個女考得唔好囖。你呢?

我都唔記得 Question 事心情唔好 LU。 心肝暫時都跟得上, 不過不失, 都係大意/打下邊爐咁囉 Wink 可能係男仔, 加埋我兩公婆又冇施壓, 我估出年就冇咁輕鬆架啦! 大家一齊努力啦 cheers 同志仍須努力 Sleep
吳承軒 Isaac
吳承軒 Isaac
超級會員
超級會員

文章數 : 444

回頂端 向下

回頂端

這個論壇的權限:
無法 在這個版面回復文章