三一友廿六情討論區
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

騎馬仔

4 posters

向下

騎馬仔 Empty 騎馬仔

發表  吳承軒 Isaac 6/9/2010, 00:28

家長,你地知唔知政府的康文(處)有舉辦平價的騎術訓練, 聽講在屯門就有得學, 6(最)就可以學,同埋,有得玩一次過的,我會等秋涼天先入 去玩下, 你地有冇興趣一齊呀 ??? 又聽講入到去仲可以燒野食,啦,呢樣我就唔係好信喇,因為政府的平價服務,應該冇一條龍服務嗜﹏﹏
吳承軒 Isaac
吳承軒 Isaac
超級會員
超級會員

文章數 : 444
注冊日期 : 2010-08-13

回頂端 向下

騎馬仔 Empty 回復: 騎馬仔

發表  黃俊羲媽媽 6/9/2010, 15:11

好多謝妳d資訊! 黃俊羲一定有興趣。如有更新資訊,麻煩妳update下 Wink
黃俊羲媽媽
黃俊羲媽媽
高級會員
高級會員

文章數 : 104

回頂端 向下

發表  Linda Chow 6/9/2010, 18:35

鄒沛盈和鄒沛欣都好有興趣,有新料再傾。

Linda Chow

文章數 : 13
注冊日期 : 2010-08-15

回頂端 向下

騎馬仔 Empty 搵料約人啦,高興嗎 ???

發表  吳承軒 Isaac 6/9/2010, 22:50

喂,為咗大家都可以早啲約得齊人,我聽日就會啦啦林去搵料喇,因為呢,(甘)時唔同往日,依家要留意埋大家個心肝寶貝的學校測驗的時間潻, 同埋,可能好野要排隊, 約得齊時都入冬啦, 嘻嘻 : )
吳承軒 Isaac
吳承軒 Isaac
超級會員
超級會員

回頂端 向下

發表  Catherine 7/9/2010, 00:58

我同事個仔都有響康文處學騎馬。應該鯉魚門渡假村有。不過因為平,所以要輪好耐隊!
Catherine
Catherine
中級會員
中級會員

文章數 : 94
注冊日期 : 2010-08-12

回頂端 向下

騎馬仔 Empty 係囉 ''''''

發表  吳承軒 Isaac 7/9/2010, 15:43

就係囉, 所以我會揾下料, 幾時有開放日, 可以玩一次過個啲, 同時, 又繼續排隊。
吳承軒 Isaac
吳承軒 Isaac
超級會員
超級會員

回頂端 向下

回頂端

這個論壇的權限:
無法 在這個版面回復文章