三一友廿六情討論區
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

12月12日(日) / 19日(日)

4 posters

向下

12月12日(日) / 19日(日) Empty 12月12日(日) / 19日(日)

發表  吳承軒 Isaac 19/9/2010, 22:49

家長, 以團隊名義參觀的騎馬仔活動, 請問妳地在12月12日(日) / 19日(日)得唔得呀? 因為在星期六,多數小朋友都有課外活動。同埋,地點有冇意見呢? 地點可能會較為遠,不過,如果交通不便,可以大家幫下,同埋又相量下囉,又或者,可以租用校車,到時先算啦,最緊要一齊去玩嗎。 快啲睇日曆啦,有得玩呀 cheers

吳承軒 Isaac
吳承軒 Isaac
超級會員
超級會員

文章數 : 444
注冊日期 : 2010-08-13

回頂端 向下

12月12日(日) / 19日(日) Empty 回復: 12月12日(日) / 19日(日)

發表  Eddie 19/9/2010, 23:56

12月12號滿咗...
12月12日(日) / 19日(日) Group_12
Eddie
Eddie
Admin
Admin

文章數 : 44
注冊日期 : 2010-08-12

http://htckgalumni.forumotions.net

回頂端 向下

12月12日(日) / 19日(日) Empty 好在

發表  吳承軒 Isaac 20/9/2010, 00:11

家長,好在你睇到,唔係就 Sad  慘,約晒先改就慘啦,一額汗呢 ’’’’’’
吳承軒 Isaac
吳承軒 Isaac
超級會員
超級會員

文章數 : 444

回頂端 向下

12月12日(日) / 19日(日) Empty 回復: 12月12日(日) / 19日(日)

發表  Sum Cheuk Yiu 20/9/2010, 09:04

Thanks 4 arranging, sum Cheuk Yiu will join either 19 dec or 2 Jan is fine to us.

Sum Cheuk Yiu

文章數 : 1
注冊日期 : 2010-08-12

回頂端 向下

發表  黃俊羲媽媽 20/9/2010, 10:15

黃俊羲一家三口報到 cheers 我地12月19日一定冇問題,1月2號就未必得。麻煩晒Sandy Like a Star @ heaven
黃俊羲媽媽
黃俊羲媽媽
高級會員
高級會員

文章數 : 104

回頂端 向下

回頂端

這個論壇的權限:
無法 在這個版面回復文章