三一友廿六情討論區
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

A餐 BBQ 和 C餐騎馬仔的簡單介紹

5 posters

2頁(共2頁) 上一頁  1, 2

向下

A餐 BBQ 和 C餐騎馬仔的簡單介紹 - 頁 2 Empty 入呢一齊食埋啦

發表  吳承軒 Isaac 30/9/2010, 00:49

SUN KAI CHUN 寫到:我都想報C餐, 但辛仔20/12學校旅行, 21/12 又話遊戲日, 怕佢連續玩咁多日頂唔順, 可唔可以到時再決定呀, 等我睇下佢學校旅行去邊會唔會太過體力勞動先

伯母,原來妳A餐C餐都未報名架,喂,12月19日 BBQ 我地有小小成份係慶祝聖誕節架,會安排交換禮物,或者會加啲集體遊戲囉,而且下午先開始,都係玩幾個鐘嗜,應該唔會玩得太夜及玩到傻晒,唔怕啦,過多幾日都跟住都放聖誕假啦。而且,況且,妳地都要食飯架,入呢一齊食埋啦。我剩係唸下都流晒口水啦,嘩吓 
吳承軒 Isaac
吳承軒 Isaac
超級會員
超級會員

文章數 : 444
注冊日期 : 2010-08-13

回頂端 向下

A餐 BBQ 和 C餐騎馬仔的簡單介紹 - 頁 2 Empty 英雄返唔返香港

發表  吳承軒 Isaac 30/9/2010, 00:55

Lisa媽,喂,妳個大仔阿英雄,聖誕同新年返唔返尼香港過呢,A餐 C餐 使唔使留位比佢呀 Very Happy
吳承軒 Isaac
吳承軒 Isaac
超級會員
超級會員

回頂端 向下

A餐 BBQ 和 C餐騎馬仔的簡單介紹 - 頁 2 Empty 回復: A餐 BBQ 和 C餐騎馬仔的簡單介紹

發表  lisa hui 30/9/2010, 00:57

聖誕大餐!( ⊙ o ⊙ )啊!我個7磅》》》 confused
lisa hui
lisa hui
中級會員
中級會員

文章數 : 69
注冊日期 : 2010-09-05

回頂端 向下

A餐 BBQ 和 C餐騎馬仔的簡單介紹 - 頁 2 Empty 回復: A餐 BBQ 和 C餐騎馬仔的簡單介紹

發表  lisa hui 30/9/2010, 01:02

佢要搏殺啊!要考大學。 king
lisa hui
lisa hui
中級會員
中級會員

回頂端 向下

發表  SUN KAI CHUN 30/9/2010, 09:38

sandy,

A餐我都想去, 不過我地每年都要去澳門過年, 唔知阿老闆點安排, 你地知啦, 老闆做野浄係方便自己架咋, 加上阿辛仔又唔係好有興緻, 可能佢都去過彭福睇過馬仔仲餵埋添, 衰得佢話驚有細菌喎, 我話佢已經係一嚿大細菌啦!!

我地去到mega box見到陀螺盤, 辛仔都會話早知叫埋吳承軒鬥陀螺啦!!

C餐我都係睇到 3T family的餐單而垂涎, 加上話有交通安排, 你知我地D冇車階級去咁遠真係好似去遠行咁架, 我有諗過如果去, 就上午揾我哥飲茶, 佢住馬鞍山, 然後咋咋帝帝叫佢車我地入去, 係咪好好計哩......
SUN KAI CHUN
SUN KAI CHUN
中級會員
中級會員

文章數 : 75

回頂端 向下

A餐 BBQ 和 C餐騎馬仔的簡單介紹 - 頁 2 Empty 請男家長止步

發表  吳承軒 Isaac 30/9/2010, 11:01

lisa hui 寫到:聖誕大餐!( ⊙ o ⊙ )啊!我個7磅》》》 confused

喂, 夠景妳個 7 磅係邊處, 唔好投資錯好喎, 哈哈哈 Razz

吳承軒 Isaac
吳承軒 Isaac
超級會員
超級會員

回頂端 向下

A餐 BBQ 和 C餐騎馬仔的簡單介紹 - 頁 2 Empty ?

發表  吳承軒 Isaac 30/9/2010, 11:07

lisa hui 寫到:佢要搏殺啊!要考大學。 king

叫個仔識個鬼妹,要流利中英法日文,咁,就練得一身好言語喇。呵
吳承軒 Isaac
吳承軒 Isaac
超級會員
超級會員

回頂端 向下

A餐 BBQ 和 C餐騎馬仔的簡單介紹 - 頁 2 Empty 校車服務

發表  吳承軒 Isaac 30/9/2010, 11:21

辛伯母,叫司機嗜,有喎,我地當部車係校車咁用架嗜,歡迎上車,到時攞埋陀螺去玩都得喎。同埋,舅父放唔放人先至係重點? 主人家,我地不如玩下班心肝,到時預先在妳家放啲提示咭在四處,等佢地用腦去搵禮物,妳地介唔介意呢,因為我個仔玩起尼會發神經,隨時攪鑊泡架。
吳承軒 Isaac
吳承軒 Isaac
超級會員
超級會員

回頂端 向下

發表  黃俊羲媽媽 30/9/2010, 11:36

辛媽媽,真係唔駛擔心,嚟我地屋企BBQ過就知,原來BBQ都可以禁嘆o既 Surprised
至於玩提示咭呢樣野,其實係咪聖三一玩意 Question 因為阿仔一知道有人會嚟我地屋企玩,佢就係禁畫藏寶圖同提示咭 geek 無論玩mud都一定開心嫁 Razz
BTW, 我屋企有陀螺盤,d寶貝帶個私家陀螺就得啦!!
黃俊羲媽媽
黃俊羲媽媽
高級會員
高級會員

文章數 : 104

回頂端 向下

A餐 BBQ 和 C餐騎馬仔的簡單介紹 - 頁 2 Empty 千祈唔好搬呀,風水好呀

發表  吳承軒 Isaac 30/9/2010, 12:01

主人家,係囉,呢6年,千祈唔好搬呀,風水好呀,請問夠唔夠位燒豬呢,我都未試過架。以我睇就冇喇,應該係佢自己啲計仔,有人材喇,我地可以慳啲功夫,好呀 Very Happy 嘩,呢排晚晚講bbq,我就臨訓都要食啲野,今晚點都要忍一忍先得 Razz
吳承軒 Isaac
吳承軒 Isaac
超級會員
超級會員

回頂端 向下

發表  lisa hui 6/10/2010, 13:31

吳承軒 Isaac 寫到:
lisa hui 寫到:佢要搏殺啊!要考大學。 king

叫個仔識個鬼妹,要流利中英法日文,咁,就練得一身好言語喇。呵
都無咩所為啦,最緊要唔好黑就得了,阿媽接受唔到。
lisa hui
lisa hui
中級會員
中級會員

回頂端 向下

A餐 BBQ 和 C餐騎馬仔的簡單介紹 - 頁 2 Empty 點解黑人唔得呢 ?

發表  吳承軒 Isaac 6/10/2010, 21:43

但係,美國總統都係黑黑地個喎, WHY NOT ?
吳承軒 Isaac
吳承軒 Isaac
超級會員
超級會員

回頂端 向下

發表  lisa hui 6/10/2010, 22:08

吳承軒 Isaac 寫到:但係,美國總統都係黑黑地個喎, WHY NOT ?
總統黑白都得,媳婦就NO囖。好像洗唔干凈, Evil or Very Mad 我有個阿姨就嫁咗個中東
lisa hui
lisa hui
中級會員
中級會員

回頂端 向下

發表  吳承軒 Isaac 6/10/2010, 23:01

lisa hui 寫到:
吳承軒 Isaac 寫到:但係,美國總統都係黑黑地個喎, WHY NOT ?
總統黑白都得,媳婦就NO囖。好像洗唔干凈, Evil or Very Mad 我有個阿姨就嫁咗個中東

我記得喇 Very Happy
吳承軒 Isaac
吳承軒 Isaac
超級會員
超級會員

回頂端 向下

2頁(共2頁) 上一頁  1, 2

回頂端

這個論壇的權限:
無法 在這個版面回復文章