三一友廿六情討論區
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

12月19日 BBQ 人數表 (24/9已更新)

+3
lisa hui
Esther, Lee Sung Yat mom
吳承軒 Isaac
7 posters

1頁(共2頁) 1, 2  下一步

向下

12月19日 BBQ 人數表 (24/9已更新) Empty 12月19日 BBQ 人數表 (24/9已更新)

發表  吳承軒 Isaac 23/9/2010, 17:45

時間已確定為 下午 2:00 開始 直到 晚上, 報告完畢, 老闆 cheers
黃俊羲 2 大 2 小
許可宜 1 大 1 小
許幸妍 2 大 1 小 1 BB
吳承軒 2 大 2 小
吳承軒 Isaac
吳承軒 Isaac
超級會員
超級會員

文章數 : 444
注冊日期 : 2010-08-13

回頂端 向下

12月19日 BBQ 人數表 (24/9已更新) Empty 回復: 12月19日 BBQ 人數表 (24/9已更新)

發表  吳承軒 Isaac 15/11/2010, 16:33

我要求有交換禮物,吓,又要收線啦,火呀
吳承軒 Isaac
吳承軒 Isaac
超級會員
超級會員

回頂端 向下

12月19日 BBQ 人數表 (24/9已更新) Empty 回復: 12月19日 BBQ 人數表 (24/9已更新)

發表  Esther, Lee Sung Yat mom 17/11/2010, 17:38

請問這個係甚麼活動?地點在哪裡?我和崇一可否參加?
初級會員
初級會員

文章數 : 23
注冊日期 : 2010-08-23

回頂端 向下

發表  lisa hui 17/11/2010, 20:17

咁系得!系三一友聖誕PARTY.哇啲小朋友又有得開心啦! santa
lisa hui
lisa hui
中級會員
中級會員

文章數 : 69
注冊日期 : 2010-09-05

回頂端 向下

發表  lisa hui 17/11/2010, 20:19

喂阿姐,系唔系大小都有? Laughing
lisa hui
lisa hui
中級會員
中級會員

文章數 : 69
注冊日期 : 2010-09-05

回頂端 向下

發表  Catherine 17/11/2010, 23:52

崇一媽咪如果安排到就一齊玩呀!無錯…聖三一中心幼稚園舊生聖誕聯歡BBQ…嘩!快D黎參加啦! santa
Catherine
Catherine
中級會員
中級會員

文章數 : 94
注冊日期 : 2010-08-12

回頂端 向下

發表  黃俊羲媽媽 18/11/2010, 11:08

祟一媽咪,12月19日係嚟我地西沙路o既屋企,會係天台BBQ Party。時間大約下午12點至5點,歡迎祟一參加 Smile
黃俊羲媽媽
黃俊羲媽媽
高級會員
高級會員

文章數 : 104

回頂端 向下

發表  SUN KAI CHUN 19/11/2010, 12:25

辛啟雋都去BBQ呀, 我知岑卓遙都去架
SUN KAI CHUN
中級會員
中級會員

文章數 : 75

回頂端 向下

發表  Esther, Lee Sung Yat mom 24/11/2010, 09:41

好呀! 聖誕聯歡會, 好有意思! 唔該一大一小報住名先, 我睇下工人安唔安排到調假, 如果可以, 我就兩大兩小.
俊羲媽媽, 你屋企係唔係有養狗? 我兩個女都超級鍾意狗!
初級會員
初級會員

回頂端 向下

發表  黃俊羲媽媽 24/11/2010, 09:55

知道,知道 Very Happy
仲有辛啟雋, 岑卓遙同祟一,多d人玩開心d....
我地冇養狗,不過前後左右有好多。我後面屋養左一隻好乖o既,就係同黃俊羲影相個隻,到時睇下可唔可以邀請小狗過嚟玩下。
黃俊羲媽媽
黃俊羲媽媽
高級會員
高級會員

回頂端 向下

發表  吳承軒 Isaac 24/11/2010, 11:18

本來對咗部電腦成朝,有少少頭暈,不過,有得玩,入呢傾兩句先 Very Happy 喂,咁熱鬧嘅,我有啲驚,吳承軒年年都係冬至左右會發燒架,希望今年例外啦。 禮物點安排, 交換定係抽呀, 大人有冇份玩呢? 如果冇,果日,當我都係18,22 小童先 santa rendeer 主人家,妳街坊隻狗見唔見慣大場面架''''''''''''''''''''''''心照啦,哈哈 Question
吳承軒 Isaac
吳承軒 Isaac
超級會員
超級會員

回頂端 向下

發表  吳承軒 Isaac 24/11/2010, 15:14

lisa hui 寫到:喂阿姐,系唔系大小都有? Laughing
喂!仲使問,我果日18,妳22,預多2份,唔該晒。
吳承軒 Isaac
吳承軒 Isaac
超級會員
超級會員

回頂端 向下

發表  黃俊羲媽媽 2/12/2010, 10:34

話咁快就12月 Razz 人數整理一下先 ...

黃俊羲 3 大 2 小
許可宜 1 大 1 小
許幸妍 2 大 1 小 1 BB
吳承軒 2 大 2 小
辛啟雋 2 大 1 小
岑卓遙 2 大 1 小
李祟一 1 大 1 小

講到交換禮物...不如每個家庭準備一份家庭裝禮物...可以有得食又有得玩o既禮物好冇呢 Question
黃俊羲媽媽
黃俊羲媽媽
高級會員
高級會員

回頂端 向下

發表  SUN KAI CHUN 2/12/2010, 14:51

特別報告:
岑爸爸唔得閒, 卓遙一大一小咋
中級會員
中級會員

回頂端 向下

發表  吳承軒 Isaac 2/12/2010, 23:57

喂,好熱鬧喎 Suspect 家庭裝禮物呢個提議又幾好喎,我投妳一票,讚成 Wink
吳承軒 Isaac
吳承軒 Isaac
超級會員
超級會員

回頂端 向下

發表  SUN KAI CHUN 3/12/2010, 07:32

定個什麼價值範圍好呢?
中級會員
中級會員

回頂端 向下

發表  黃俊羲媽媽 3/12/2010, 09:11

又大人,又細路....$150內好唔好?
黃俊羲媽媽
黃俊羲媽媽
高級會員
高級會員

回頂端 向下

發表  SUN KAI CHUN 3/12/2010, 11:28

我仲想問, 我地應該同岑卓遙一齊喺西貢轉搭的士嚟, 咁應該點同司機叔叔/姨姨講呢, 同應該喺邊度搭會好D呢?
中級會員
中級會員

回頂端 向下

發表  黃俊羲媽媽 3/12/2010, 16:51

如果搭的士,直接由傲雲峰出發會好d....我諗。因為由大老山隧道一過,一直行公路,20至25分鐘便到。我朋友由荔枝角碧海藍天call8折的,大約$150。如果搭的士,就話去西沙路井頭村,見到德勝餐廳/水井坊就落車call我地,咁我地會出去接你地 Surprised
又或者搭火車去到大學站,轉807k綠van,總站到總站,然後落車call我地。有唔明白,call我。

https://www.facebook.com/album.php?aid=120758&id=617624848&l=07e9044fb3
黃俊羲媽媽
黃俊羲媽媽
高級會員
高級會員

回頂端 向下

發表  Esther, Lee Sung Yat mom 6/12/2010, 12:05

大鑊,崇一爸爸提我幾次我都唔記得十二月十九日我們一家參加了教會旅行去東龍島,俊羲媽媽, 不好意思啊!!! Sad
初級會員
初級會員

回頂端 向下

發表  吳承軒 Isaac 6/12/2010, 23:51

lol! Sad Exclamation Suspect Sleep king queen No
吳承軒 Isaac
吳承軒 Isaac
超級會員
超級會員

回頂端 向下

發表  吳承軒 Isaac 6/12/2010, 23:52

俊羲媽咪 寫到:又大人,又細路....$150內好唔好?

我讚成 cheers
吳承軒 Isaac
吳承軒 Isaac
超級會員
超級會員

回頂端 向下

發表  吳承軒 Isaac 6/12/2010, 23:55

早上要返教會,個日放1點,所以,最早都要兩點先到。
吳承軒 Isaac
吳承軒 Isaac
超級會員
超級會員

回頂端 向下

發表  吳承軒 Isaac 8/12/2010, 19:18

原來$150買禮物都幾難,一套禮盒裝的得意毛巾都係賣$80,一套碗有4隻都係$50,不如將預算改為$100-$120,好冇呀 Question 我唔想浪費啦,買錯冇謂野。 喂,快啲回應啦 santa
吳承軒 Isaac
吳承軒 Isaac
超級會員
超級會員

回頂端 向下

發表  SUN KAI CHUN 8/12/2010, 21:15

你唔記得係家庭裝呀? 大人細佬都有得開心架 cheers , 加D糖果朱古力 tongue 做個禮物包, 不過我都唔反對重新定價, 睇大家意見啦 Smile
吳承軒 Isaac 寫到:原來$150買禮物都幾難,一套禮盒裝的得意毛巾都係賣$80,一套碗有4隻都係$50,不如將預算改為$100-$120,好冇呀 Question 我唔想浪費啦,買錯冇謂野。 喂,快啲回應啦 santa
中級會員
中級會員

回頂端 向下

1頁(共2頁) 1, 2  下一步

回頂端

這個論壇的權限:
無法 在這個版面回復文章