三一友廿六情討論區
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

12月19日 BBQ 人數表 (24/9已更新)

+3
lisa hui
Esther, Lee Sung Yat mom
吳承軒 Isaac
7 posters

2頁(共2頁) 上一頁  1, 2

向下

12月19日 BBQ 人數表 (24/9已更新) - 頁 2 Empty 回復: 12月19日 BBQ 人數表 (24/9已更新)

發表  lisa hui 8/12/2010, 21:45

我無所為,加啲小吃添就得了,大份啲,開心啲 santa 150就算啦。
lisa hui
lisa hui
中級會員
中級會員

文章數 : 69
注冊日期 : 2010-09-05

回頂端 向下

12月19日 BBQ 人數表 (24/9已更新) - 頁 2 Empty 回復: 12月19日 BBQ 人數表 (24/9已更新)

發表  Eddie 8/12/2010, 22:02

差三十蚊,算啦,搭舊义燒囉,哈哈...
Eddie
Eddie
Admin
Admin

文章數 : 44
注冊日期 : 2010-08-12

http://htckgalumni.forumotions.net

回頂端 向下

發表  吳承軒 Isaac 9/12/2010, 10:58

哈哈哈哈,好攪笑呀!好,我接受你意見,就買义燒啦!再用張花紙,包起啲义燒,睇下邊個咁好彩先:-) lol!
吳承軒 Isaac
吳承軒 Isaac
超級會員
超級會員

文章數 : 444
注冊日期 : 2010-08-13

回頂端 向下

發表  黃俊羲媽媽 10/12/2010, 17:23

辛媽媽和可宜媽,俊羲爸爸說19號可以駕車接你地,佢諗住係傲雲峰樓下接你地,因為 Sandy要兩點入到我屋企,爸爸提議大約1點接你地。
可宜媽咪,妳介唔介意去傲雲峰一齊出發?
辛媽媽,麻煩妳話埋比岑卓遙媽咪知。到時見 Razz
黃俊羲媽媽
黃俊羲媽媽
高級會員
高級會員

文章數 : 104

回頂端 向下

發表  吳承軒 Isaac 10/12/2010, 18:27

喂,唔使就我地,你地早啲玩住先 Laughing 我地會好準時係教會走架啦 Suspect 係新蒲崗出車,我估1:40點都入到去架啦 pirat
吳承軒 Isaac
吳承軒 Isaac
超級會員
超級會員

回頂端 向下

發表  吳承軒 Isaac 10/12/2010, 18:30

預我一支紅酒,飲勝 Embarassed 嘻嘻嘻 吓,加多支小朋友紅酒,利賓納都好 cheers 咁就"正"呀 Very Happy
吳承軒 Isaac
吳承軒 Isaac
超級會員
超級會員

回頂端 向下

發表  lisa hui 10/12/2010, 21:04

俊羲媽多謝你,唔使接我地啦,我在美孚去好方便。我大概1點到ok嗎?
lisa hui
lisa hui
中級會員
中級會員

回頂端 向下

發表  SUN KAI CHUN 11/12/2010, 14:19

俊羲媽咪 寫到:辛媽媽和可宜媽,俊羲爸爸說19號可以駕車接你地,佢諗住係傲雲峰樓下接你地,因為 Sandy要兩點入到我屋企,爸爸提議大約1點接你地。
可宜媽咪,妳介唔介意去傲雲峰一齊出發?
辛媽媽,麻煩妳話埋比岑卓遙媽咪知。到時見 Razz
前兩日聽卓遙講岑媽媽出咗trip未返, 我會約埋佢 ga la, 有車坐我梗係舉腳啦 cheers , 不過, 千祈唔好特登咁遠出嚟, 我地會唔好意思ma Embarassed
SUN KAI CHUN
SUN KAI CHUN
中級會員
中級會員

文章數 : 75

回頂端 向下

發表  吳承軒 Isaac 11/12/2010, 17:38

哦,我要係到賣下廣告先,我以前都發表過話,學校好,學生好,都要埋家長好 Exclamation 睇下,黃俊羲爸爸咁遠水路都特登出尼接老友,好唔話得呀 cheers 又多一部校車服務喇。

吳承軒 Isaac
吳承軒 Isaac
超級會員
超級會員

回頂端 向下

發表  黃俊羲媽媽 13/12/2010, 12:08

可宜媽咪,我同黃俊羲會係屋企,你地坐807k到總站call我,我同俊羲會出嚟接你。我唔知你有冇我新手提電話,我會另外email比妳。
辛媽媽,俊羲爸爸話佢出去好快,佢話會去傲雲峰樓下接你地,時間暫定1點。
希望當天天氣不太涷....如果真係好涷....活動範圍就轉入室內啦 Surprised
黃俊羲媽媽
黃俊羲媽媽
高級會員
高級會員

回頂端 向下

發表  Catherine 13/12/2010, 22:29

我地呢個活動真係無得彈,有得食有得玩仲有接送服務,最重要係,唔受天氣影響,室外又得室內亦得! santa 好期待!
Catherine
Catherine
中級會員
中級會員

文章數 : 94

回頂端 向下

發表  lisa hui 14/12/2010, 07:37

俊羲媽咪唔該嗮 santa
lisa hui
lisa hui
中級會員
中級會員

回頂端 向下

發表  Esther, Lee Sung Yat mom 15/12/2010, 15:56

真係deng你哋開心!
初級會員
初級會員

文章數 : 23
注冊日期 : 2010-08-23

回頂端 向下

發表  Eddie 15/12/2010, 23:44

Esther, Lee Sung Yat mom (周三 15 12月 2010 - 15:56) 寫到:真係deng你哋開心!

唔緊要啦崇一媽咪,總有下一次,下一次一齊出嚟玩丫,呀係喎,啲相仲未俾你,我呢兩日send e-mail俾你話你知點攞相丫!
Eddie
Eddie
Admin
Admin

http://htckgalumni.forumotions.net

回頂端 向下

發表  Esther, Lee Sung Yat mom 17/12/2010, 10:52

幸妍爸爸,唔該晒! 果真夠專業!
初級會員
初級會員

文章數 : 23
注冊日期 : 2010-08-23

回頂端 向下

發表  Eddie 19/12/2010, 21:30

Esther, Lee Sung Yat mom 寫到:幸妍爸爸,唔該晒! 果真夠專業!

果日隻手未好返,影得麻麻,希望你鍾意啦!
Eddie
Eddie
Admin
Admin

回頂端 向下

發表  Eddie 19/12/2010, 21:31

我地一家今日玩得好開心,多謝黃俊羲一家人嘅招待,thanks!
Eddie
Eddie
Admin
Admin

回頂端 向下

發表  黃俊羲媽媽 20/12/2010, 09:51

我地都好開心,多謝你地唔怕路途遙遠都嚟玩,黃俊羲話佢真係好愛呢個屋企....佢希望唔駛搬屋,可以成日邀請同學仔嚟一齊分享佢d玩具 Razz
黃俊羲媽媽
黃俊羲媽媽
高級會員
高級會員

回頂端 向下

發表  吳承軒 Isaac 20/12/2010, 14:02

我就話,仲正個係酒店食BBQ呀 Razz 啲扮好好味,羊扮好味到爆燈呀,走個陣,仲有啲味係個口到,真係冇誇張架,喂,老老實實,係咪外賣架 Question 哈哈 Very Happy 爸爸話佢好難得有機會為我地下廚,個爐又幾好玩,同埋幾個爸爸一齊為大家服務,所以,佢好開心喎。 黃俊羲爸爸媽媽,多謝妳地的邀請,要妳地做咁多野,又安排得咁週到,下次再有機會,我地一定要食足3餐先走LU I love you 吳承軒就話佢好想住埋入去,仲要養埋 Bobe 狗狗潻 Arrow 心肝尋晚訓覺有啲緊張,成晚碌來碌去 No 唔知 Bobe 狗狗有冇飽到嘔呢Question
吳承軒 Isaac
吳承軒 Isaac
超級會員
超級會員

回頂端 向下

發表  Eddie 21/12/2010, 00:13

相已經搞掂,擺咗上我個網上相簿度,大家有時間上去睇下!
送張靚相俾大家!
12月19日 BBQ 人數表 (24/9已更新) - 頁 2 Panorama1
無敵大海景!

請click以下連結
聖誕BBQ相片
Eddie
Eddie
Admin
Admin

回頂端 向下

發表  吳承軒 Isaac 21/12/2010, 10:24

開唔到嘅 Question 好心急
吳承軒 Isaac
吳承軒 Isaac
超級會員
超級會員

回頂端 向下

發表  黃俊羲媽媽 21/12/2010, 17:02

我用返上次黃俊羲生日會條link睇到呀!
d相好有feel呀,多謝晒幸研爸爸 Laughing
http://zomacated.no-ip.org:9000/photo/
黃俊羲媽媽
黃俊羲媽媽
高級會員
高級會員

回頂端 向下

發表  吳承軒 Isaac 21/12/2010, 17:25

睇到啦 睇到啦 Very Happy 人靚,影靚,影相機靚,不過,都要揸機個個影得靚,多謝晒許幸妍爸爸幫我地留下咁美好嘅回憶。Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven
吳承軒 Isaac
吳承軒 Isaac
超級會員
超級會員

回頂端 向下

發表  Eddie 21/12/2010, 18:36

我冇份出力燒,唯有出力影啦!遲啲抄返個Copy俾你地丫!
Eddie
Eddie
Admin
Admin

回頂端 向下

發表  吳承軒 Isaac 21/12/2010, 23:17

許幸妍爸爸,多謝晒,因為吳承軒已經ORDER咗話要放個張小孩子與狗的相做個人頭像喇,佢地嘅表情好一致架 Laughing 好溫馨 I love you
吳承軒 Isaac
吳承軒 Isaac
超級會員
超級會員

回頂端 向下

2頁(共2頁) 上一頁  1, 2

回頂端

這個論壇的權限:
無法 在這個版面回復文章